Galatasaray İlk Transferini Yaptı

Galatasaray, Tigresli oyuncu Chaka Rodriguez'le prensipte anlaşam sağladı. Finansal Fair Play nedeniyle dikkatli olan sarı- kırmızılılar, sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek 29 yaşındaki sağ bekle söz kesti.

10.06.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-12:07) Galatasaray İlk Transferini Yaptı

Fransız medyasından “urban-fusions.fr” sitesinin yaptığı habere göre Galatasaray, Meksika’nın Tigres Takımı’nda top koşturan Chaka Rodriguez’le prensipte anlaştı. 29 yaşındaki oyuncunun kulübüyle kontratı 30 Haziran’da bitecek. Yani bonservis ücreti verilmesine gerek kalmayacak. Finansal Fair Play şartlarından dolayı transferde seçici davranan sarı- kırmızılı Yönetim, sağ bekteki problemi bonservissiz sona erdirdi.

MARIANO’YA BENZİYOR

Mariano’nun sözleşmesini uzatmayı planlamayan Galatasaray, buradaki sıkıntıyı Meksikalı oyuncuyla çözdü. 18 defa Meksika Milli Takımı’nda görev yapan Rodriguez, 1 gol atma başarısı gösterdi. Hücumcu tarzda bir bek olan Chaka, bu sezon Tigres’le 16 lig karşılaşmasına çıkarken 1 gol, 4 asistlik katkı sağladı. 1.75 boyundaki Rodriguez, Mariano’ya oldukça benziyor. O pozisyonda Galatasaray’ın elinde Martin Linnes de yer alıyor. Fakat Norveçli oyuncu, joker olarak kulübede kalacak.

MARTIN LINNES KULÜBEDE BEKLEYECEK

Martin Linnes hem sağ hem de sol bekte oynayabildiği için Fatih Terim tarafından gelecek sezon joker oyuncusu olarak sahaya sürecek. İlk 11’de genellikle Chaka Rodriguez’in yer alması tahmin ediliyor. Deneyimli oyuncuya ne kadar maaş verileceği kesin olarak açıklanmadı. Fakat gelen iddialara göre yıllık maaşı 1 milyon 250 bin euro olarak belirlenecek. Fubolcunun sözleşmesinde maç başı ve başarı bonuslarının da olması tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal