Galatasaray için Jozwiak'a Onay, Moder'e Ret!

Lech Poznan Teknik Patronu Dariusz Zuraw, Galatasaray’ın listesindeki Kamil Jozwiak ve Jakup Moder hakkında açıklamalarda bulundu.

21.08.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-16:44) Galatasaray için Jozwiak'a Onay, Moder'e Ret!

Galatasaray'ın hedefinde olan iki yıldız Kamil Jozwiak ve Jakup Moder ile alakalı Lech Poznan Teknik Patronu Dariusz Zuraw'dan kritik bir açıklama geldi. Zuraw, Jozwiak'ın takımdan gideceğini belirtirken, Moder'in ise yollanmayacağını vurguladı.

Polonya medyasına demeç veren Leh hoca, 'Transferlerle ilgili konuşmayı çok sevmem ancak oyuncularımıza olan ilginin farkındayım. Kamil Jozwiak ve Robert Gumny ayrılacak gibi ancak bu bizim için sürpriz değil, uzun süredir onlar için görüşmeler yapılıyordu.Bu iki ismin dışında, bu yaz herhangi bir oyuncunun ayrılmasını düşünmüyoruz' şeklinde konuştu.

PREMİER LİG KULÜPLERİ DE PEŞİNDE

Kamil Jozwiak, geçen sezonu 35 lig karşılaşmasında 8 gol 4 asistlik performans gösterdi. Her iki kanatta da forma giyebilen, özellikle hızı, tekniği ve bitiriciliğiyle dikkat çeken genç futbolcunun peşinde Premier Lig'den de kulüplerin olduğu da iddia ediliyor.

'POLONYA'DA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM'

Jakub Moder de kulübünün yeni sezon açılışında açıklama yaptı.

21 yaşındaki Polonyalı oyuncu, 'Takım olarak çok uyumluyuz ve geçen sezon da tam olarak böyleydik. Tüm takım arkadaşlarımla iyi anlaşıyorum. Hayalim Polonya Şampiyonluğu yaşamak Polonya Kupası'nı kazanmak. Atmosferimiz harika, birlikte iyi çalışıyoruz ve sanırım artık ligde de aynı hedefte olacağız' şeklinde konuşarak açıkça takımdan gitmeyeceğine yönelik izlenim verdi.

1999 doğumlu Moder, orta sahanın ortasında hem ofansif hem de defansif oynayabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal