Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? GS BJK derbi maç günü İstanbul'da hava nasıl olacak?

Süper Lig'in 29.haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile devam edecek. İki takım maça İstanbul'da çıkacaktı. Ancak İstanbul'da etkili olacak kar yağışının maçın ertelenmesine etkisi olabilir. 14 Mart tarihinde oynanacak maç için kar ertelemesi olup olmayacağı merak ediliyor.

09.03.2022-16:56 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-16:57) Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? GS BJK derbi maç günü İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul ilinde beklenen yoğun kar yağışı yaşamsal fonksiyonları etkilediği gibi maçlar konusunda da ertelemeler yaşanabilir. Hafta içi yaşanacak kar yağışından dolayı okullar pazartesi gününe dek tatil edildi bilgisi paylaşıldı. Galatasaray- Beşiktaş derbisinin akıbeti ise merak edilmekte. 

Süper Lig için bu hafta İstanbul'da 3 maç oynanması bekleniyor

Süper Lig'de bu hafta İstanbul'da Kasımpaşa-Rizespor, Başakşehir-Antalyaspor ve Galatasaray-Beşiktaş maçları oynanacak. İstanbul'da kar yağışı beklentisinin ardından ise bu durumun maçları etkileyip etkilemeyeceği konusunda henüz TFF ve Süper Lig tarafından gelen bir açıklama söz konusu değil. 

beşiktaş galatasaray

14 Mart tarihinde İstanbul'da kar bekleniyor

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, 14.03.2022 Pazartesi saat 20.00'da sahaya çıkacaklar. Meteorolojiden gelen tahminde ise tam maç saati ve gününde kar yağışı gelmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 3 derece olarak belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal