Galatasaray Başkanı Burak Elmas İle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kritik Toplantı Yapacak!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın önemli bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.

06.10.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-14:30) Galatasaray Başkanı Burak Elmas İle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kritik Toplantı Yapacak!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın önemli bir toplantıda bir araya geleceği öğrenildi. İki dev kulübün başkanının kritik toplantı için bir araya gelecekleri aktarıldı. İki dev takımın başkanının buluşma nedeninin ise sponsorluk olacağı aktarıldı.

ALİ KOÇ VE BURAK ELMAS SPONSPORLUK ANLAŞMASI İÇİN TOPLANTI YAPACAKLAR

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile Galatasaray kulübünün başkanı Burak Elmas'ın kritik bir toplantı yapacakları ortaya çıktı. İki takım başkanı önemli bir toplantı gerçekleştirecekler. İki takım başkanı da uzun yılların ardından kulübe maddi kazanç sağlamak amacıyla projede bir araya gelecekler. İki kulüp yetkilileri de ortak projenin detayı hakkında bilgi vermekten kaçındılar. İkili arasındaki görüşmenin sadece futbol ile alakalı olmadığı, bir sosyal sorumluluk projesi için de bir araya gelecekleri aktarıldı.

Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile Galatasaray kulübü başkanı Burak Elmas'ın bugün veya yarın bir araya gelerek, sır gibi saklanan ortak sponsorluk projesinin tüm detaylarının açıklanması bekleniyor. İkili arasında gerçekleşecek toplantı ile ilgili kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

ALİ KOÇ İLE BURAK ELMAS ARASINDAKİ TOPLANTI BÜYÜK SES GETİRİYOR

İkili arasında yapılacak toplantı daha gerçekleşmeden çok büyük ses getirdi. İki dev takımın başkanının buluşması şimdiden kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Gerek spor basını gerek iş dünyası gözlerini iki dev kulübün yapacağı toplantıya çevrildi. Yapılacak toplantının ayrıntıları en kısa süre içerisinde belli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal