Maç Sona Erdi! Fenerbahçe 2-2 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u konuk ediyor.

06.10.2021-14:31 - (Son Güncelleme: 07.11.2021-21:46) Maç Sona Erdi! Fenerbahçe 2-2 Kayserispor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Berke, Szalai, Min Jae, Tisserand, Nazım, Ferdi, Mert Hakan, Zajc, İrfan, Meyer, Berisha.
Kayserispor: Lung, Ramazan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, İbrahim, Campanharo, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

İKİ TAKIM ARASINDA

Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig ’de 51. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 50 müsabakada Fenerbahçe 31, Kayserispor 9 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım 110 kez fileleri havalandırdı, sarı-kırmızılı ekip ise 51 gol kaydetti.
Fenerbahçe ile Kayserispor, İstanbul’da 24. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında İstanbul’da oynanan 23 lig maçında sarı-lacivertliler 18, sarı-kırmızılılar ise 3 galibiyet aldı. İki karşılaşma ise berabere sonuçlandı.
Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe’nin 63 golüne, Kayserispor 28 golle karşılık verdi. Bu arada, iki takım arasında 20 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’da yapılması gereken maç, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle İzmir’de oynanmış ve Fenerbahçe sahadan 8-1 galip ayrılmıştı.
Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti. Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda, 20 Kasım 1994’te cezası nedeniyle İzmir’de yaptığı maçta 8-1, 2004-2005 sezonunda 20 Şubat 2005’te İstanbul’da yapılan müsabakada da 7-0 galip gelerek, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza attı.
Uzunca bir süredir Spor Toto Süper Lig'de rekabeti devam eden Fenerbahçe ve Kayserispor'un karşı karşıya geldiği son 10 karşılaşmaya baktığımız zaman 5 karşılaşmada Fenerbahçe'nin sahadan galip ayrıldığı gözümüze çarpıyor, 3 karşılaşmada Kayserispor sahadan galip ayrılan taraf olurken 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte bambaşka bir oyun sergiliyor. 3'lü savunma hattında Attila Szalai, Min Jae-Kim ve Serdar Aziz'in uyumu sarı lacivertlilerin oyunun oldukça önemli bir rol oynarken aynı zamanda hücüm hattında özellikle Diego Rossi'nin yükselen performansına Mergim Berisha'nın da eklenmesiyle birlikte sarı lacivertliler ligin ilk haftalarında yaşamış olduğu gol yollarındaki problemi sona erdirmiş gözüküyor. Kayserispor ise bu sezon Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın göreve başlamasının ardından sahada sergilediği oyun ile birçok kesimin beğenisini kazandı. Kayserispor'da oldukça verimli geçen transfer döneminde kadroya katılan yıldız futbolcular takıma oldukça iyi bir uyum sağladı. Kayserispor'da Emrah Başsan, Bernard Mensah ve Mame Thiam üçlüsünün hücüm hattında göstermiş olduğu performans takımı gol yollarında oldukça tehlikeli bir hale getiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal