Galatasaray Başkanı Burak Elmas Fatih Terim İle Görüşmesinin Detaylarını Anlattı!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılıkta hocayla gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları ve aldığı kararın nedenleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.01.2022-15:48 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-15:48) Galatasaray Başkanı Burak Elmas Fatih Terim İle Görüşmesinin Detaylarını Anlattı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır devam eden kötü gidişat büyük bir hayal kırıklığı yaratmış ve geçtiğimiz haftalarda tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı. Galatasaray'da yaşanan bu gelişme çok büyük bir ses getirirken sarı kırmızılı taraftarlar ise alınan bu karar karşısında adeta küplere bindi.

BURAK ELMAS VE FATİH TERİM ARASINDA GEÇEN GÖRÜŞMENİN DETAYLARI...

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih ile yaşanan ayrılık sırasında gerçekleştirdiği görüşmede yaşananlar ve bu kararı alma nedenleri hakkında gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.


İŞTE GÖRÜŞMEDE YAŞANANLAR

Başkan Burak Elmas, Fatih Terim ile gerçekleştirdiği ayrılık görüşmesinin detayları hakkında yaptığı açıklamalarda ;

' Bu olayın yaşanış şekli aslında çok üzüntü verici. Çünkü ben Fatih Hoca’yı insan olarak, Galatasaray efsanesi olarak çok seviyorum. Hayatımdaki en travmatik 10 dakikaydı. Duygularım ve aklım arasında gidip geldim. Dilim başka konuştu, duygularım başka. Saha sonuçları istediğimiz gibi gitmedi. Avrupa’da ciddi anlamda başarılı bir dönem geçirdik ama Türkiye Kupası ve lig iyi gitmedi. Sonuçlar iyi gitmediği zaman bize eleştiri geliyor ama Fatih Hoca’ya da çok eleştiri gelmeye başladı. On dakikalık konuşma öncesinde düşündüklerim ve on dakikalık konuşmayı yaparkenki hislerimin tarifi yok. Galatasaray Başkanı olduğunuz zaman kendiniz için doğru olanla, kendinizi korumak amaçlı doğru olanla Galatasaray için uzun vadede doğru olan arasında sıkışabiliyorsunuz. Ben bugüne kadar seçim döneminde mesela kayınpederim Faruk Süren’le bile ayrı düşerek bu mücadeleyi verdim. 'Hocam sahada bir değişiklik yapmamız lazım, bunu yapalım. Çok yıpratıyorlar ama senin futbol aklına ben çok güveniyorum. Benim yanımda olmanı istiyorum, bu proje için ihtiyacım var, bu bir idari projedir. Bunun uygulamasını başkası yapsın idari olarak da bunun başında sen ol, gel bizim Sportif AŞ’de başkan yardımcısı ol' dedim. Kabul etmedi. Ve son derece medeni biçimde ayrıldı. Fatih Hoca bir Galatasaray değeri. Belki ben 100 yıl sonra hatırlanmayacağım ama Fatih Hoca, Metin Oktay, Gündüz Kılıç gibi isimler hep hatırlanacak. Fatih Terim Galatasaray değerlerinden bir tanesi. Biz o değerlerimizi korumak zorundayız. Ama bir taraftan da Galatasaray için en doğru kararları almak zorundaydım. ' ifadelerini kullanarak geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılık hakkında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal