17.01.2022-13:25 (Son Güncelleme:17.01.2022-13:43)


1

Galatasaray ile yolların ayrıldığı Fatih Terim ile ilgili önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Fatih Terim'den gelen son gelişme ise büyük ses getirdi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda kısa süre önce teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı. Fatih Terim'in ayrılığı takımda çok büyük yankı uyandırmıştı.



3

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi ile yaşadığı tartışmadan sonra takımdaki görevi son bulan Fatih Terim'in ayrılığı gündeme bomba gibi düşmüştü.



4

Galatasaray'dan ayrılığının ardından teknik adamla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim, Galatasaray'ın Hatayspor ile Süper Lig'de oynayacağı karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenlemeye karar vermişti.



5

Fakat Terim'in takımı etkilememek adına bu toplantıyı iptal ettiği öğrenildi. Galatasaraylı taraftarlar Terim'in bu kararından dolayı teknik adamı takdir ettiler.



6

Galatasaray'da Fatih Terim'in, Burak Elmas'ın açıklamalarına cevap vermek için basın toplantısı yapmayı planladığı fakat kritik Hatayspor maçı öncesi takımın dikkatini dağıtmamak için vazgeçtiği aktarılıyor. Fatih Terim'in yaptığı bu davranış Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük gündem oldu.



7

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası ise çöküş devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Hatayspor maçına yeni teknik adam Domenec Torrent ile çıktı. Sarı kırmızılılar kalesinde 4 gol görürken karşılaşmada 2 kez önce geçmesine rağmen skoru koruyamayan takım yoğun eleştiriler aldı.



8

Takımla ilk maçına çıkan Domenec Torrent'in oynattığı sistem ve tercihleri Galatasaraylı taraftarların yoğun tepkisine neden olmuş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR