Fenerbahçe'nin Sivaspor Deplasmanı Öncesi Eksikleri Belli Oldu

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynayacağı zorlu Sivasspor karşılaşması öncesi kamp kadrosu belli oldu.

21.01.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-15:08)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Altay'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, yeni teknik adamı İsmail Kartal ile yükselişe geçmek istiyor.

KANARYA PUAN FARKINI KAPATMAK İSTİYOR

Bu hafta ligin en zor deplasmanlarından biri olan Sivasspor'a gidecek olan Fenerbahçe, lider Trabzonspor ile arasında olan puan farkını kapatmak adına mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak.


KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Sarı lacivertlilerin Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynayacakları Sivasspor karşılaşması öncesi resmi internet sitesi üzerinden kamp kadrosu açıklandı.

KADRODA YER ALAN İSİMLER

Fenerbahçe'nin zorlu Sivasspor deplasmanı öncesi açıklanan kamp kadrosunda yer alan isimler ;

Berke Özer, Ertuğrul Çetin, Bartu Kulbilge, Kim Min Jae, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Filip Novak, Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Bright Osayi-Samuel, Nazım Sangare, Luiz Gustavo, Miguel Crespo, Max Meyer, Jose Sosa, Miha Zajc, Dimitrios Pelkas, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Diego Rossi, Serdar Dursun, Mergim Berisha.

FORMA GİYEMEYECEK OLAN İSİMLER

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynayacağı zorlu Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek olan isimler ;

Altay Bayındır, Mert Hakan Yandaş, Atilla Szalai, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi Kadıoğlu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal