Friends Netflix'de neden yok, nasıl izlenir? Netflix Türkiye Friends neden yok?

Sevilerek takip edilen Friends dizisinin Netflix platformunda bulunamaması internet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Friends dizisi Netflix Türkiye'den neden kalktı? Tüm detaylar haberimizde.

31.05.2022-18:53 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-18:53) Friends Netflix'de neden yok, nasıl izlenir? Netflix Türkiye Friends neden yok?

Friends dizisi geniş kitle tarafından takip edilen ve sevilen bir dizi olarak Netflix Türkiye platformunda yayınlanıyordu. Bugün itibariyle Netflix Türkiye platformunda bulunamayan Friends izleyicileri merakla dizinin neden kaldırıldığını araştırıyor. Friends dizisinin Netflix platformundan kalkması ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Friends dizisi Netflix'ten neden kalktı

Friends dizisi 31 Mayıs tarihi itibariyle Netflix Türkiye platformundan kaldırıldı. 1 Nisan 2021 senesinde platformda tüm sezonları yayınlanan dizi bugün itibariyle platformdan kaldırıldı. Geçen sene Amerika'da kullanılan Netflix platformunda ayrılan dizinin haklarının HBO MAX'e verildiği duyurulmuştu. 

Friends Dizisi

HBO Max ise 27 Mayıs 2021 tarihi itibariyle dizinin 6 başrol oyuncusunu yeniden bir araya getirerek Friends: The Reunion adlı diziyi yayınlamıştı. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal