Flaş Transfer İtirafı: ‘Berke Özer'i Juventus İstedi!’

Sezon öncesinde Fenerbahçe'den Belçika 2'nci Lig kulübü Westerlo'ya kiralanan ve sergilediği performansla gözleri üstüne çeken genç kaleci Berke Özer ile alakalı flaş bir transfer itirafı yapıldı.

23.04.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-12:51) Flaş Transfer İtirafı: ‘Berke Özer'i Juventus İstedi!’

Menajer Ömer Koray Uzun, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle futbolun askıya alınması sonrasında gerçekleştirdikleri idmanlar, oyuncularına yapılan transfer teklifleri, coronavirüs salgını devamında futbolun nasıl sürdürüleceği ve birçok konuda açıklamalar yaptı.

Bütün sektörlerin olduğu gibi futbolun da coronavirüs salgınından önemli bir şekilde etkilendiğini belirten Ömer Uzun, "Tüm sektörlerde olduğu gibi futbol dünyası da bu virüsten ciddi anlamda etkilendi. Bildiğim kadarıyla 2'nci Dünya Savaşı'ndan beri futbol ilk defa bu kadar durdu. Menajerler olarak herkes gibi biz de aynı şekilde etkilendik. Genel olarak bakılırsa ciddi bir belirsizlik var, sonrasında neler olacağıyla ilgili. Biz neler yapıyoruz? Oyuncularımızla görüşüyoruz. Bu dönemde birtakım tavsiyelerde bulunuyoruz. Ligin ne zaman başlayacağıyla ilgili, kadro planlamalarıyla ilgili ciddi soru işaretleri var. Rakamlar, işin ekonomik boyunu ne olacak, biz de bu konularla ilgili FIFA'nın talimatlarını, federasyonun açıklamalarını takip ediyoruz. Bu şekilde geleceğe doğru hazırlık yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal