Filip Novak: 'Umuyorum Şampiyon Olacağız'

Trabzonspor'un Çek yıldızı Filip Novak, Trabzonspor'un sosyal medya hesabından paylaşılan videoda karantina günlerinden bahsetti.

20.04.2020-14:26 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-14:21) Filip Novak: 'Umuyorum Şampiyon Olacağız'
Trabzonspor'un Çek futbolcusu Filip Novak, sezonu şampiyonlukla bitireceklerine inandığını söyledi.

Trabzonspor'un Çek yıldızı Filip Novak, Trabzonspor'un sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Covid-19 nediyle evde geçirdiği günlerinden bahsetti.

Trabzonspor'lu yıldız oyuncu, çok fazla uyuduğunu vurgulayarak, "Örneğin bugün saat 10.00 civarında uyandım ki bu da uyanmak için iyi bir saat. Sonrasında kahvaltımı yaparım. O gün nasıl hissettiğime bağlı olarak da idman saatlerim değişir. Eğer iyi hissedersem antrenmanımı sabah, kötü hissediyorsam da akşam yaparım." dedi.

Defans adamı olmasına rağmen golcü özelliğinden de bahseden Novak, şu sözleri söyledi:

"Golcülük içgüdüsüne dair her şey sanırım ben gençken başlamıştı. Çünkü hep santrfor pozisyonunda oynuyordum. Sonrasında sol kanat, bazen de 10 numara pozisyonunda oynattılar. Ama 18 yaşında başka kulübe transfer olmuştum ve sol bek pozisyonunda oynayacak oyuncu yoktu. Beni o mevkide denemeye karar verdiler ve sol bek pozisyonda 3-4 maça çıktım ve gösterdiğim performansı beğendiler ve sonrasında hep o pozisyonda oynadım. Ancak hala hep bir santrfor gibi düşünüyorum her zaman gol atmak, asist yapmak istiyorum."

"Lideriz ve bu da çok güzel bir duygu. Ancak görüyoruz ki koronavirüs yayılmayı sürdürüyor ve maçların tam olarak ne zaman oynanabileceğini bilmiyoruz. Tabii ki bu istediğimiz bir şey değil ama takımımızın her maç daha iyiye gittiğini ve kendimizi daha geliştirdiğimizi görebiliyoruz. Umuyorum sezonu şampiyonlukla tamamlayacağız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal