Fikret Orman’dan Ali Koç Yorumu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni transferler için gerçekleştirilen imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

01.08.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-17:32) Fikret Orman’dan Ali Koç Yorumu!

Futbolda çok olumlu bir ortam oluştuğunu belirten Fikret Orman, "Son 2-3 yıldır Başakşehir ile rekabet yaşıyoruz fakat onlarla şahsi demeçlerimiz hiç olmadı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray şampiyon oldu, onları kutladık. Onlarla da tartışma yaşamadık. Futbolda şu an inanılmaz olumlu hava var. Bunu da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a borçluyuz." ifadelerini kullandı.

Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü Başkanı olmasının ardından yaşanan değişime de vurgu yapan Orman, "Biz yalnızca sahada rakibiz. Beşiktaş, Fenerbahçe ile maç oynayacak. Ben Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesini çok istiyorum. Eminim Ali Bey de aynı biçimde düşünüyordur. Şu an Kulüpler Birliği'nde huzur ortamı söz konusu. Ali Koç'a bu sebeple teşekkür ettim." değerlendirmesinde bulundu ve şunları ekledi:

"Kur arttı. Bu gerçekle mücadele etmemiz gerekiyor. Farkındaysanız takımlarda transferle hava atma durumu söz konusu değil. Herkes durumun farkında. Haziran ayının başında bunu ifade ettim. Bana o zaman tepki gösterdiler ancak şu anda herkes aynı yerde buluştu."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal