Kartal’ın Yenileri İmzayı Attı!

Beşiktaş, yeni transferleri Dorukhan Toköz, Güven Yalçın Enzo Roco ve Umut Nayir için imza töreni gerçekleştirdi.

01.08.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-17:15) Kartal’ın Yenileri İmzayı Attı!

Beşiktaş yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz, Güven Yalçın Enzo Roco ve Umut Nayir için Vodafone Park’ta imza töreni düzenledi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Dorukhan ve Roco ile 3’er senelik, Güven Yalçın ve Umut Nayir ile de 4’er yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.

UEFA ile yapılan anlaşmadan dolayı son 3 senede satmadan futbolcu transfer edemediklerine vurgu yapan Orman, şu ifadeleri kullandı:

"Artık böyle bir zorunluluğumuz yok. Kadromuzun yaş ortalaması yükselmeye başlamıştı. Satmadan alamama kuralından dolayı elimizdeki bütçeler doğrultusunda yaşlı ve tecrübeli oyunculara gittik. Yavaş yavaş takımı gençleştirmek istiyoruz. Yaşı büyük futbolcularla yolları ayırıyoruz, genç futbolcuları aramıza katıyoruz."

Yeni transferler hakkında da bilgi veren Orman, hücum hattına takviye amaçlı transfer ettikleri Umut'un Beşiktaşlı olduğunun altını çizerek, "Beşiktaş sevgisi transferinde önem teşkil etti. Osmanlıspor’la sorunsuz olarak karşılıklı anlaşarak konuyu çözüme kavuşturduk. Çok iyi bir futbolcu kazandığımızı düşünüyorum." dedi.

Gary Medel'in referansı sonrası kadroya dahil edilen Roco için de değerlendirmede bulunan Orman, "Medel’in ardından Şili artık bizim ikinci yerimiz oldu. Roco'yu da kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Medel’le aynı milli takımda forma giyiyorlar." şeklinde konuştu.

Dorukhan'ı da bir süredir izlediklerini belirten Fikret Orman, "Gelecek vadeden bir arkadaşımız. 3 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisi çok çabuk adapte oldu." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal