'Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapmazsam Surlardan Atlarım'

Kayseri İl Futbol Disiplin Kurulu'nun 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 karşılaşma resmi mücadelelerden men cezası verdiği Halit Kurt, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını öne sürdü ve Ersun Yanal'ın koltuğuna göz dikti.

25.02.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-13:26) 'Fenerbahçe'yi Şampiyon Yapmazsam Surlardan Atlarım'
Galatasaray'a 20 sene sonra Kadıköy'de mağlup olmanın üzüntüsünün yanı sıra karşılaşmadan sonra stat içi, stat dışı ve Samandıra'da olanlar Fenerbahçe camiasını derinden yaralarken, teknik adam Ersun Yanal istifaya çağrılmıştı.

Kayseri İl Futbol Disiplin Kurulu'nun 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 karşılaşma resmi mücadelelerden men cezası verdiği Halit Kurt, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını öne sürdü ve Ersun Yanal'ın koltuğuna göz dikti.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama paylaşan Halil Kurt şu sözleri yazdı:

''İddia ediyorum Federasyon cezamı kaldırsın, önümüzdeki sezon başında göreve başlayayım noterde imza vermek şartı ile Fenerbahçe'yi şampiyon yapamazsam kalenin surlarından aşağıya atlarım. Bu kadar iddialıyım. Bu dünyada en kolay iş A Milli Takım ve Fenerbahçe'yi çalıştırmaktır. Bazıları 'Kafayı yemiş bu' diyecekler biliyorum. Lakin ben kendimi biliyorum merak etmeyin.''

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal