Fenerbahçe’nin Yeni 10 Numarası Almanya’dan

Fenerbahçe'de coronavirüsü sebebiyle ligin askıya alınmasının sonrasında kontratını tek taraflı olarak sonlandıran Max Kruse, camiada deprem etkisi yaratmıştı. Deneyimli futbolcunun yerine 10 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı yıldızı yine Almanya'da buldu.

18.07.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-11:48) Fenerbahçe’nin Yeni 10 Numarası Almanya’dan

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), gelecek sezondan itibaren yabancı futbolcu sayısının kademeli olarak düşüreceğini duyurdu. Bu açıklama sonrasında takımlarda yerli futbolcuları gündeme aldı. Fenerbahçe'de de ilk hedef önceki başarısız sezonlardan sonra daha güçlü bir takım kurarak yeni sezonu kupayla sonlandırmak.

Bu yönde transfer hazırlıkları yapan sarı- lacivertli kulüp ile ilgili bir iddia da Alman medyasından geldi. Bild'de yapılan habere göre Fenerbahçe, kontratı Wolfsburg'da olan ve devre ortasında Union Berlin'e kiralanan Yunus Mallı'yı transfer etmeyi planlıyor. Haberde ayrıca Fenerbahçe’nin Yunus Mallı hususunda ciddi hazırlıklar yaptığı da aktarıldı.

FENERBAHÇE YUNUS MALLI'NIN TEMSİLCİLERİYLE İLETİŞİME GEÇTİ

Bild gazetesinde yapılan haberin detaylarında, Fenerbahçe'nin Yunus Mallı'nın menajerleriyle konuştuğu ancak resmi bir teklifin gelmediği belirtildi. Ayrıca transferin önündeki en büyük problem olarak da futbolcunun şu sıralar aldığı maaş olduğu öne sürüldü. Sarı- lacivertliler Yunus Mallı'nın 4.5 milyon euroyu bulan ücretini veremeyeceği ve maaşında kesintiye gitmesini istediği yazıldı.

SEZONU UNİON BERLİN'DE SONLANDIRDI

Bundesliga bitti ve Union Berlin sezonu 41 puanla 11. sırada sonlandırdı. 28 yaşındaki on numara sezona Wolfsburg'da start verdi fakat devre ortasında yarım sezonluğuna Berlin'in yolunu tutmuştu. Yunus Mallı bu sezon toplamda oynadığı 15 maçta 1 asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal