Fenerbahçe'nin Kamptaki Yıldızı Tolga Ciğerci!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi yapılan antrenmanlarda en fazla dikkat çeken isim Tolga Ciğerci oldu..

26.07.2019-14:13 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-14:07) Fenerbahçe'nin Kamptaki Yıldızı Tolga Ciğerci!

Fenerbahçe yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Yapılan antrenmanlarda bütün oyuncuların hırsı teknik direktör Ersun Yanal'ı mutlu ederken Tolga Ciğerci'nin ekstra iyi performans sergilemesi yönetimi de mutlu ediyor.

Fenerbahçe'nin geçtiğimi sezon 1 yıllığına kadrosuna kattığı fakat sakatlığı nedeniyle çok fazla faydalanamadığı Tolga Ciğerci, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Sarı lacivertli takımın kampında yapılan dayanıklılık testinde zirvede yer alan Ciğerci, Ersun Yanal'ın da gözüne girdi..

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı Fenerbahçe formasıyla oynama şansı yakalayamayan Tolga Ciğerci, hazırlık kampında gösterdiği gayretli performansıyla teknik heyeti mest ediyor.

Boluspor,Bursaspor ve Wolfsburg ile oynanan hazırlık maçlarında güzel bir oyun ortaya koyan Tolga Ciğerci, Ersun Yanal'ın gözüne girdi. Tecrübeli teknik adamın Tolga ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Performansının böyle devam etmesi halinde ilk 11'de oynatacağını söyleyen tecrübeli teknik adam Tolga Ciğerci'yi iyice motive etti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal