Fenerbahçeli Attila Szalai İçin En Az 20 Milyon Euro

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, katılmış olduğu bir televizyon programında Attila Szalai'nin transfer olup olmama konusunda açıklamalarda bulundu.

23.06.2021-15:56 - (Son Güncelleme: 23.06.2021-15:56)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk TV’de katılmış olduğu bir televizyon programında Attila Szalai ile ilgili açıklamalarda bulundu. EURO 2020 Turnuvası'nda isminden söz ettirmeye başlayan bu senenin başarılı isimlerinden Attila Szalai’den büyük bir övgü ile bahseden Ali Koç, transferde Macar oyuncuda izledikleri yolu izlemek istediklerini ifade etti.

EURO 2020’de Macaristan forması ile göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken ve ismi Serie A takımları ile birlikte anılmaya başlayan 23 yaşındaki stoper için istediklerini bonservisi de duyuran Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

'Szalai’ye acayip bir ilgi arttı. Oyuncularımıza absürt bir teklif gelirse satarız. Szalai için 20’nin altı konuşulmaz bile.'

2 milyon Euro’ya takıma transfer edilen 23 yaşındaki stoperi 'ideal transfer modeli’ olarak ifade eden Fenerbahçe İdaresi, bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak tespit etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal