Fenerbahçe'den Transfer Bombası! Beşiktaş'ın Yıldızı Bile Geliyor

Sarı- lacivertli takım yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Ali Koç ve kurmayları yeni sezonda kupalara ambargo koyacak kadronun hazırlığı içinde. Fenerbahçeliler 3 yıldız oyuncuyla anlaşma sağlarken Emre Belözoğlu konusunda da son karar verildi.

10.05.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-16:42) Fenerbahçe'den Transfer Bombası! Beşiktaş'ın Yıldızı Bile Geliyor

Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları iyiden iyiye artmış durumda. Lider Beşiktaş'ın Galatasaray deplasmanında 3 puan bırakması ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü deplasmanında son dakika golüyle kazanması sonrası Fenerbahçelilerde moraller üst seviyeye ulaştı.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET 

Yarın Kadıköy'de Süper Lig'in 41. haftasında Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de hedef mutlak 3 puan. Sarı Lacivertliler ligin son haftasına şampiyonluk umutlarını taşımak için rakibini mutlak yenmek zorunda.

BELÖZOĞLU'NDAN UYARI 

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu da oyuncularını maç maç hazırlarken Demir Grup Sivasspor maçının önemini belirtti. Emre Belözoğlu, oyuncularından Sivasspor maçına odaklanmaları ve rakiplerini düşünmemelerini ifade etti.


TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşan sarı- lacivertli takımda gelecek sezonun yapılanması da belli oldu. 3 yıldız isimle transfer dönemine hızlı giriş yapacak olan Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

PAZARLIKLAR BAŞLADI 

Fenerbahçe'de öncelikli hedef Edin Visca transferi. Trabzonspor'un de transferi için uğraş verdiği Boşnak yıldız için Sarı Lacivertliler resmen devreye girdi. Fenerbahçeliler Edin Visca konusunda pazarlıklağa başladı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ 

Başakşehir formasını giyen ve 2025 tarihine kadar sözleşmesi süren Edin Visca için 2 futbolcu+para teklifi yapıldı. Edin Visca, Fenerbahçe’ye transfer olmak istediğini yönetime bildirirken görüşmeler devam ediyor.

GIROUD DA TAMAM! 

Chelsea formasını giyen, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Olivier Giroud ile temasa geçildi ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Giroud uzun süre Arsenal’de Mesut Özil ile aynı takımda oynamıştı. Oyuncunun Fransa Milli takımı ile Dünya Şampiyonluğu bulunuyor.

MESUT ÖZİL İKNA ETTİ 

Olivier Giroud'un transferinde Mesut Özil'in de büyük rol oynadığı ifade edilirken Fransız golcünün lig bitimi sonrası resmi imzayı atmak üzere İstanbul'a geleceği belirtildi. 


DORUKHAN TOKÖZ İLE ANLAŞMA TAMAM 

Emre Belözoğlu'nun transfer listesinde bulunan Edin Visca, Dorukhan Toköz, Vedat Muriç ve Olivier Giroud ile tamasa geçildi. Dorukhan Toköz ile her anlamda anlaşma sağlandı.


BEŞİKTAŞ SONUÇ ALAMADI 

Siyah- beyazlu takımda sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alamadığı Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi bu sezon sonunda resmen sona eriyor. Fenerbahçe, Dorukhan Toköz için herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

VEDAT GERİ DÖNEBİLİR 

Lazio’ya bu sezon başında satılan Vedat Muriç de Fenerbahçe’nin transfer listesinde. Oyuncu, 1 seneliğine kiralık olarak eski takımına tekrar dönecek.


OZAN TUFAN'A 16 MİLYON EURO 

Sarı- lacivertli takımının futboldaki çıkışı devam ederken bir taraftan da oynadığı futbol ile birçok dev kulübün transfer listesine giren isimler için teklifler kulübe resmi olarak gelmeye başladı.


MERT HAKAN YANDAŞ İÇİN 7.5 MİLYON EURO İSTENİYOR 

Fransa ve İtalya’dan Mert Hakan Yandaş için teklif gelirken kulüp futbolcu için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

SZALAI İÇİN BİRÇOK KULÜP DEVREDE 

Bonservis bedeli 22 milyon Euro olarak belirlenen Szalai için Rusya, Almanya ve İngiltere’den resmi teklifler gelmeye devam ediyor.

SAMATTA'YA CLUB BRUGGE TALİP 

Diğer taraftan Samatta için ise Club Brugge 3.5 milyon Euro teklif etti. Bu konuda son karar önümüzdeki günlerde yönetim karar verecek.

KANATLARA TAKVİYE 

Diego Perotti’nin sakatlığı, Bright Samuel Osayi ve Ferdi Kadıoğlu’nun gösterdiği performans Fenerbahçe'de kanatlar için de çalışma yapmasına sebep oldu. İki kanat oyuncusunu takıma dahil etmek için detaylı çalışmalar yapılıyor.

İŞTE EMRE BELÖZOĞLU KARARI 

Emre Belözoğlu'nun takımın teknik sorumlusu olmasının ardından adeta uçuşa geçen Fenerbahçe'de yönetim kesin kararını verdi. Takımı tekrar şampiyonluğun ortağı haline getiren Emre Belözoğlu ile 3 senelik sözleşme imzalanacak.

KARAR İLETİLDİ 

Yönetimin bu kararı teknik patron Emre Belözoğlu'na iletildi. Fakat yönetim Emre Belözoğlu ile imzayı haziran ayında yapılacak seçimin hemen sonrasına erteledi. Fenerbahçe Yönetimi'nin imzayı etik olarak seçimler sonrasına bıraktığı belirtiliyor.

İŞTE TAKIMDAN GÇNDERİLECEKLER 

Geldiği günden beri takıma katkı sağlayamayan Cisse, Samatta, Thiam, Lemos, Serdar Aziz, Tisserand, Sadık gibi isimler ile yollar ayrılacak. Bu futbolcuların takasta kullanılması tahmin ediliyor.

GÖKHAN GÖNÜL FUTBOLU BIRAKIYOR 

Sarı-lacivetli takımda yaprak dökümü de sezon sonu yaşanacak. Gökhan Gönül emekliye ayrılacak ve teknik kadroda yer alacak.


KALE ALTAY VE BERKE'NİN! 

Kale içinde revizyona gidilecek ve Harun Tekin ile Oytun Özdoğan ile ilgili karar sezon sonu verilecek. Belçika’da kiralık olarak forma giyen Berke Özer yeni sezonda takıma geri getirilerek ve Altay Bayındır ile forma savaşı verecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal