Fenerbahçe'den Mevlüt Erdinç'e Yeni Sözleşme

Fenerbahçe sezon sonu sözleşmesi son bulacak 32 yaşındaki milli futbolcu Mevlüt Erdinç ile 1 yıl daha sözleşme uzatma kararı verildi.

06.02.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-12:47) Fenerbahçe'den Mevlüt Erdinç'e Yeni Sözleşme

Fenerbahçe sezon sonu sözleşmesi son bulacak 32 yaşındaki milli futbolcu Mevlüt Erdinç ile 1 yıl daha sözleşme uzatma kararı verildi.

Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan ancak forma şansı bulamayan tecrübeli golcü, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında gösterdiği performans ile teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girdi.

Fenerbahçe’nin deplasmanda Kırklarelispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol kaydeden milli futbolcu Mevlüt Erdinç, attığı gollerin dışında sergilediği performans ve istekli oyunu ile dikkatleri üstüne çekti.

Türkiye Kupası'nda 5, Süper Lig'de 4 karşılaşmada forma giyen ve toplam 9 gol atan Mevlüt Erdinç ile yeni sözleşme için görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetimi, 32 yaşındaki yıldız golcünün kontratını 1 yıl daha uzatmak istediği öğrenildi.

Kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istediğini ifade eden Mevlüt Erdinç,: "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü ve bu forma altında mücadele etmekten dolayı onur duyuyorum. Performansım ve attığım gollerle takıma katkı sağlamaktan dolayı mutluyum, forma şansı geldiği zaman en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal