Fenerbahçe'de Zeki Murat Göle'den Fatih Karagümrük Maçının Ardından Açıklamalar

Fenerbahçe'de antrenör Zeki Murat Göle, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 9 kişi Fatih Karagümrük karşısında aldıkları 1-1'lik beraberliğin ardından değerlendirmelerde bulundu.

23.12.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-09:46)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Fatih Karagümrük'ün Burak Bekaroğlu ve Caner Erkin'in atılmasıyla birlikte ilk yarıda 9 kişi kaldığı mücadelede sergilediği performans büyük bir beğeni toplarken, sarı lacivertliler 9 kişi rakibini dize getiremediği için eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

VİTOR PEREİRA'NIN YERİNE ZEKİ MURAT GÖLE TAKIMIN BAŞINDAYDI

Fenerbahçe'de bir süredir tepkilerin hedefi halinde olan Teknik Direktör Vitor Pereira ile geçtiğimiz günlerde yolların ayrılmasının ardından takımın başında Fatih Karagümrük karşılaşmasında geçici olarak antrenör Zeki Murat Göle takımın başında yer aldı.

Mert Hakan Yandaş

ZEKİ MURAT GÖLE'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Sarı lacivertlilerde geçici olarak takımın başında yer alan antrenör Zeki Murat Göle, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Üretkenlikle ilgili problem yaşadık. Bu, bizi çok üzüyor. Zor bir süreçteyiz. İkinci yarıda beklentimiz daha çok pozisyon bulmaktı. Rakibin sert ve agresif savunmasını bir türlü aşamadık. Yeterli tempoyu yapamadık. İstediğimiz hiçbir şey olmadı. Sıkıntı yaşıyoruz. Formasyonu değiştirdik, olmadı ve tekrar eski sisteme döndük. Oyuncular da yıprandı. Yeni bir hoca gelecek. Yapılanma olacak. Yeni hoca gelene kadar takımı diri tutmaya çalışacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal