Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe Maçının Ardından Konuştu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 9 kişi 1-1 berabere kaldıkları Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

22.12.2021-23:00 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-18:29)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk eden Fatih Karagümrük, 9 kişi kaldığı karşılaşmada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

FATİH KARAGÜMRÜK TAKDİR TOPLADI

Maçın büyük bir bölümünü 9 kişi tamamlayan Fatih Karagümrük, Fenerbahçe karşısında sergilediği oyunla büyük bir beğeni topladı.

VOLKAN DEMİREL'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 9 kişiyle 1-1 beraber kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından ;

CANER ERKİN'E KIRMIZI KARTI SORDUM....

Penaltı, kırmızı, Caner... Arkadaşlarıma sordum, penaltıdaki kırmızının doğru olduğunu söylediler. Caner ile konuştum, 'Dokunmadım, bir şey demedim' dedi. Devre arasında hakeme sordum, cevap veremedi. Caner'in kırmızıya anlam veremedim. Hakemlere saygı duyuyorum. Onlar hakkında konuşmayacağım. Tecrübe oldu. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti...

Caner Erkin - Kırmızı Kart

45 DAKİKA DAHA OLSA YİNE GOL YEMEZDİK

5-6 gün oldu, demek ki taktik, teknik, 3'lü, 4'lü, 5'li, uzun süre çalışmışsın, çalışmamışsın... Bir önemi yok. Önemli olan hissettmek, paylaşmak. Ben ne kadar istediğimi anlattım. Belki 45 dakika daha olsa, gol yemezdik.

TAKIMIN HOCASI DEĞİLİM ONLARIN ARKADAŞIYIM...

Ben bazı şeylerin örneğini gösterdim diye düşünüyorum. Takım olarak gösterdik. Savunma nasıl olur gösterdik. Güzel tecrübe oldu. Takım arkadaşlarım... Onların hocaları değilim, arkadaşlarıyım, hiçbir zaman da olmayacağım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal