Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın Attila Szalai'yi Oynatmama Sebebi Ortaya Çıktı!

Fenerbahçe'de son haftalarda yedek oturan Macar yıldız Attila Szalai'nin neden yedek kaldığı büyük merak konusu olmuştu. Futbolcunun Vitor Pereira tarafından yedek bırakılmasıyla ilgili önemli gerçek ortaya çıktı.

01.12.2021-12:48 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-13:07) Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın Attila Szalai'yi Oynatmama Sebebi Ortaya Çıktı!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe son olarak İzmir deplasmanında Göztepe ile 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin, Göztepe ile berabere kalması gerek Fenerbahçe takımında gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından çok eleştirilmişti. Fenerbahçe'nin, Göztepe ile 1-1 berabere kalmasının ardından özellikle takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira yoğun eleştiriler alan isimlerden birisiydi. Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın, Fenerbahçe'ye oynattığı oyun yanı sıra eleştirildiği en büyük konulardan birisi de takımın Macar yıldızı Attila Szalai'yi yedek bırakması oldu. Vitor Pereira'nın, yıldız futbolcuyu yedek bırakması Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük tepki görmüştü. Vitor Pereira'nın, Attila Szalai'yi yedek bırakması ile ilgili önemli bilgiler geldi.

VİTOR PEREİRA'NIN ATTİLA SZALAİ'Yİ YEDEK BIRAKMASININ ALTINDA YATAN O NEDEN

Özellikle son haftalarda Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın, Attila Szalai'yi maçlarda yedek bırakması futbol gündemini çok meşgul eden konulardan birisi haline geldi. Macar yıldız futbolcunun sakatlığı olmamasına rağmen yedek kalması gerek Fenerbahçe'de gerek futbol kamuoyunda gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden konulardan birisi haline geldi. Futbolcunun yedek kalmasıyla ilgili önemli gerçek ortaya çıktı.
Macar stoperin son haftalarda Vitor Pereira'nın gözünden düşmesinin ve ilk 11'de başlayamamasının nedeni olarak Portekizli teknik adamın yaptığı hataların yanı sıra Attila Szalai'yi ağır bulması gerekçesiyle oynatmadığı öğrenildi. Macar yıldız futbolcu Attila Szalai ile ilgili öğrenilen bu bilgi önemli gündem oldu. Yıldız stoper ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal