Fenerbahçe'de Visca Sürprizi!

Futbolcu satışlarından büyük kazanç sağlayan, harcama limitinde sorunu kalmayan Fenerbahçe’nin transfer bombasını patlatmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

23.09.2020-10:23 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-10:21) Fenerbahçe'de Visca Sürprizi!

Bankalar Birliği yapılandırması ile harcama limitlerinde rahatlayan, Vedat Muriç ve Jailson'un transferleriyle iyi bir gelir kazanan Fenerbahçe bombaları patlatmak için çalışmalara başladı. İlk 2 haftada görülen kanat futbolcusu eksikliği de sarı- lacivertlilerin bu konuda iştahını kabarttı. Akıllarda tek bir yıldız var: Senelerdir gündemden düşmeyen Edin Visca...

Genç teknik adam Erol Bulut'un almayı çok istediği, Emre Belözoğlu'nun bir süredir işi sonlandırmak için mesai harcadığı Bosnalı futbolcuyla sona gelindi. Başkan Ali Koç'un resmi girişimi bu hafta içerisinde başlatıp bombayı patlatmak istediği ortaya çıktı.

TOPLANTIDA KARAR BELLİ OLDU

Fenerbahçe’de oynamayı çok istediği dile getirilen Edin Visca'nın da sezonun ilk 2 haftasında performans olarak beklentilerin uzağında kalması transfer görüşmeleri sebebiyle kafasının karışık olduğunu gösterdi. İlk 2 karşılaşmanın ardından yapılan değerlendirmede Ferdi'nin beklenileni verememesi ve Deniz'in bir türlü çıkış yapamamasından dolayı bu transferde tüm şartların zorlanmasında karar kılındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal