Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, başka takıma transfer olmak istemiyor!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile tartışması nedeniyle kadro dışı kalan Mesut Özil'in, gelecek sezon için başka takıma transfer olmayı düşünmediği ve bu nedenle takımın başkanı Ali Koç ile arasında sorun çıktığı aktarılıyor. Oyuncunun takımdaki durumu bu anlamda gündeme oturdu.

18.05.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-16:41)

Sarı lacivertlilerde takımın yıldız ismi Mesut Özil, teknik direktör İsmail Kartal ile tartışmış ve kadro dışı kalmıştı. Ortaya çıkan gelişme gerek sarı lacivertli camiada gerek Türk futbolunda gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşananların ardından futbolcunun yaz transfer döneminde başka takıma transfer olabileceği konuşuluyordu. Fakat Özil'in başka takıma gitmeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Gelecek sezon için düşünülmüyor

Yönetimin 24 Mart'ta kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in sezon sonunda takımdan gönderilmesi düşünülmekte. Fakat oyuncunun bir yere gitmeye niyetinin olmadığı öğrenildi. Başkan Ali Koç önümüzdeki günlerde Mesut Özil ve menajeri Erkut Söğüt ile bir araya gelerek ayrılık şartlarını konuşmayı planlıyor. Mesut Özil'e gelecek planlarında yer almadığı başkan tarafından bizzat anlatılacağı öğrenildi. Ama Mesut Özil'in takımdan ayrılış sürecinin sancılı geçeceği vurgulanıyor.


Veda etmeye niyeti yok

Başkan Ali Koç'un, Mesut Özil ile ilgili ayrılık kararında iki ana etkenin olduğu aktarılmakta. Birincisi oyuncunun yüksek maliyeti, ikincisi ise Mesut’un bir defa daha benzer problemler çıkarıp takımda huzursuzluğa sebebiyet verme ihtimali.

Fakat çocukluk hayalinin peşinden koşarak Fenerbahçe'ye gelen Mesut Özil'in sarı lacivertlilere kötü bir şekilde veda etmek istemediği aktarılıyor. Bütün yaşananlara rağmen, taraftarların gönlünde önemli bir yere sahip olduğunu bilen Mesut Özil'in küllerinden doğup, kendisine duyulan sevgiye karşılık vermek için son bir şans istediği öğrenildi. Futbolcu bunun için de bütün şartları zorlamak istiyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal