Fenerbahçe'nin futbolcusu Mesut Özil, Real Madrid'den eski takım arkadaşı Karim Benzema hakkında övgü dolu sözler söyledi!

Fenerbahçeli Mesut Özil, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'ye 2 gol atan Real Madrid'in yıldız ismi Karim Benzema için sosyal medyadan övgü dolu bir paylaşım yaptı. Özil eski takım arkadaşıyla ilgili olarak, 'Ne fantastik maçtı, Ballon D'Or'u adamım Benzema'ya verin' ifadelerine yer verdi.

27.04.2022-10:38 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:38) Fenerbahçe'nin futbolcusu Mesut Özil, Real Madrid'den eski takım arkadaşı Karim Benzema hakkında övgü dolu sözler söyledi!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'den dün Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen Manchester City - Real Madrid maçı sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi. Oynanan mücadele 4-3 Manchester City'nin galibiyeti ile sonuçlanmasına karşın konuk ekip Real Madrid'in 2 golünü atan Karim Benzema maça damgasını vurdu. Maçın ardından Mesut Özil eski takım arkadaşına söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.


Paylaşımı dikkat çekti

Şampiyonlar Ligi'nde nefesleri kesen mücadelenin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mesut Özil, 'Ne fantastik maçtı, Ballon D'Or'u adamım Benzema'ya verin' ifadesine yer verdi. 


Kısa sürede beğeni yağmuru aldı

Mesut Özil'in yapmış olduğu bu paylaşım çok kısa süre içerisinde taraftarların büyük beğenisini kazandı ve futbolcunun paylaşımı pek çok futbolsever tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Bu anlamda Mesut Özil sosyal medyada ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal