Şansal Büyüka, Galatasaray'da küçük oyuncular yerine büyük oyuncuların oynaması gerektiğini söyledi

Ünlü spor yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray'ın bu sezon eleştirilerin hedefinde kaldı. Büyük takımlarda büyük oyuncular olur. Galatasaray'da küçük oyunculara yer yok sözleri sosyal medyada destek topladı.

27.04.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:19) Şansal Büyüka, Galatasaray'da küçük oyuncular yerine büyük oyuncuların oynaması gerektiğini söyledi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray taraftarlarlarını bir hayli üzmüştü. Sarı kırmızılılar sezona Fatih Terim ile başlarken, ardından alınan kötü sonuçların ardından tecrübeli teknik adamla yollarını ayırmış ve göreve İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.

Cimbom bu sezon hayal kırıklığı yarattı

Domenec Torrent, Galatasaray'da kötü gidişata bir türlü merhem olamazken, sarı kırmızılıların oyunu bir türlü istenen seviyeye gelmedi. Taraftarlarından bu sezon büyük tepkiler alan Galatasaray, ligde hedefinin uzağında kaldı.


Şansal Büyüka'dan çarpıcı açıklamalar

Ünlü spor yazarı Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'ndeki yazısında Galatasaray'ın kadro planlamasına dikkat çekerken, söylediği sözlerle taraftarların hislerine adeta tercüman oldu. Şansal Büyüka, yaptığı açıklamalarda ;

' Galatasaray'da artık şuna çok inandım. Bu formayı taşıyanlar, bir-iki futbolcu dışında hangi takımın formasını giydiklerinin farkında bile değiller. Galatasaray için koşullar ne kadar elverişsiz olursa olsun, Altay maçının ikinci yarısında o baskı yenir mi, Galatasaray küme düşmesi neredeyse kesinleşen Altay karşısında bu kadar çaresiz kalır mı? Büyük takımlarda büyük oyuncular oynar. Galatasaray büyük takım... Bu büyük takımda, küçük oyunculara yer yok. Umarım iki başkan adayı, bu gerçeğin farkındadır. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal