Fenerbahçe: 'Türkiye Kupası'nın Takvimi Belli Olsun'

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarında Trabzonspor'la karşılaşacak Fenerbahçe'de idareciler, karşılaşma takviminin bir an önce açıklanması gerektiğini ifade etti.

18.05.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-12:46) Fenerbahçe: 'Türkiye Kupası'nın Takvimi Belli Olsun'

Bu sezon Süper Lig'deki kötü gidişatın sonrasında elinde bir tek Türkiye Kupası kalan Fenerbahçe'de yönetim, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle durdurulan kupa karşılaşmalarının takviminin belli olmamasından şikayetçi.

Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacağının açıklanması sonrasında olayla alakalı konuşan sarı- lacivertli idareciler, kupa takviminin de daha önce planlandığı karşılaşmaların ardından yapılması gerektiğini vurguladı.

'TÜRKİYE KUPASI KIRMIZI ÇİZGİMİZ'

Son 6 senede müzesine, 2 kulübün katıldığı Cumhuriyet Kupası'nın ikincilik kupası haricinde bir kupa alamayarak taraftarlarında hayal kırıklığı yaşatan sarı- lacivertlilerde idareciler, bu zinciri kırmak istiyor. 

Fenerbahçeliler bu aşamada, ''Bu konu Fenerbahçe’nin kırmızı çizgisidir. Biz camia olarak kupa maç programının aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Yani süreç normal devam etseydi hangi maçın ardından kupa rövanşı ardından da diğer kupa maçları oynanacaksa gene aynı şekilde sürece devam edilmesini istiyoruz. Kupa maçlarının ligin sonuna veya önümüzdeki sezonun başına kaydırılmasını istemiyoruz.'' açıklamasında bulunuldu.

FENERBAHÇE İLK KARŞILAŞMADA 2- 1 KAYBETMİŞTİ

Türkiye Kupası yarı final maçlarının ilk ayağında, Trabzonspor'a 2- 1 yenilen Fenerbahçe, rövanş maçında bordo- mavilileri kendi stadında ağırlayacak.

Turnuvanın bir diğer karşılaşması ise Alanyaspor ve Antalyaspor arasında yapılacak. Bu maçların ilk ayağında Alanyaspor, Antalyaspor'u tek golle geçmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal