Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı kaç bilet satıldı? FB GS derbi maçı satılan bilet sayısı

10 Nisan 2022 Pazar akşamı Ülker Stadyumu 'nda oynanacak Fenerbahçe ile Galatasaray maçı büyük bir heyecan içerisinde beklenmektedir. Büyük derbi öncesinde iki takımın taraftarları tarafından ne kadar bilet satın alındığı konusu da oldukça merak edilmektedir. Biz de haberimizde Fenerbahçe - Galatasaray maçı için kaç tane bilet satışı yapıldı? sorusunun yanıtını sizler ile buluşturacağız. İşte detayları..

06.04.2022-20:50 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-20:50) Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı kaç bilet satıldı? FB GS derbi maçı satılan bilet sayısı

10 Nisan 2022 Pazar akşamında Ülker Stadyumu'nda oynanması beklenen Fenerbahçe - Galatasaray maçı için ne kadar bilet satış yapıldığı belli oldu. Aynı zamanda tribün doluluk oranının da ne kadar olduğu yapılan bilet satışlarının sayısına göre bilinmektedir.


Süper Lig 'in 32. haftası dev bir derbi maçına sahne olacak ve yapılacak olan bu maçta hangi takımın galip olacağı da büyük bir heyecan ve merak ile beklenmektedir. İkincilik mücadelesi için son haftalarda çok büyük bir ivme yakalayan Fenerbahçe mi, yoksa düşe potasından bir an önce uzaklaşmaya çalışan ve geride bıraktığımız haftayı da 3 puan alarak sonlandıran Galatasaray mı kazanacak hep beraber izleyip göreceğiz.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için kaç bilet satışı yapıldı?

Pazar akşam oynanacak olan bu önemli maçta tam 50 bin taraftar yer alacak. Tribün doluluk oranı ise şimdiden yüzde 100 'e ulaşmıştır. Öte yandan maç biletlerine oldukça yoğun ilgi gösteren taraftarların çoğu da oldukça hızlı bir şekilde tükenen biletlere ne yazık ki ulaşamadı. Toplamda 100 bin kişinin bu önemli maç için bilet başvurusunda bulunduğu bilgisine ulaşıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal