Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, bu hafta mı? FB-GS derbisi hangi gün? Derbi maç saati ve tarihi

Süper Lig’in iki ezeli rakibi Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelerek ligdeki kozlarını paylaşacaklar. Futbolseverler ise heyecan içinde geçecek olan derbi maçını sabırsızlıkla bekleme başladılar. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, bu hafta mı? FB-GS derbisi hangi gün? İşte, derbi maç saati ve tarihi..

06.04.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-20:29) Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, bu hafta mı? FB-GS derbisi hangi gün? Derbi maç saati ve tarihi

Süper Lig'in 2021-2022 sezonundan istediği sonuçlara bir türlü ulaşamayan Galatasaray, Lig'in ikinci sırasını zorlayan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman

Avrupa arenasına çıkan ve oradan başarılı sonuçlarla geri dönen Galatasaray zorlu Barcelona eşleşmesi sonrası turu rakibine kaptırmak zorunda kalmıştı. Süper Lig'de çok fazla iddiası kalmayan Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'den de eli boş dönmek istemiyor. Galatasaray'ın Kadıköy'de kendi evinde ağırlayacak olan Fenerbahçe ise derbi öncesi hazırlıklarını hızla sürdürürken sarı lacivertli takımın sahaya tek hedef galibiyet olarak çıkacağı söyleniyor.

FB-GS derbisi hangi gün

Her iki takımda bu yılın şampiyonluk yarışında olmasa da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gerçekleştirilecek olan derbi maçının sonucu da futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta olduğunun bilgisine ulaşmak isteyen futbolseverler, 'Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, bu hafta mı?' sorusuna yanıt arıyor.

FB-GS derbisi hangi gün?

Derbi maç saati ve tarihi

Süper Lig takvimine göre Fenerbahçe ile Galatasaray 10 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecekler. Büyük bir heyecanla beklenen dev derbinin Kadıköy'de saat 20.30’da başlaması planlandı. Futbolseverler müthiş geçecek olan mücadeleyi beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Futbolseverleri ekranlarının başına kilitleyecek derbi maçında hakemin kim olduğu ile ilgili durumun netleşmediği öğrenilirken gözler Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılacak olan açıklamaya çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal