Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? FB GS derbi maçı bilet fiyatları

10 Nisan 2022 pazar günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Galatasaray maçının biletlerinin satışa çıkıp çıkmadığı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? İşte, FB GS derbi maçı bilet fiyatları..

05.04.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-11:45) Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? FB GS derbi maçı bilet fiyatları

Süper Lig'in son haftalarına yaklaşırken çıktığı maçlardan eli boş dönmemeye çalışan Fenerbahçe, Lig'in ikincilik koltuğu için Galatasaray ile karşılaşmaya hazırlanıyor Sarı-Kırmızılılar ise düşme hattından uzaklaşmak için sahadan mutlak 3 puan almak istiyor.

FB GS derbi maçı bilet fiyatları

Büyük heyecan içine geçmesi beklenilen Fenerbahçe-Galatasaray derbisine taraftarlarından yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 10 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray maçının biletlerinin satışa çıkıp çıkmadığı son günlerin en çok araştırılan konusu oldu.

FB GS derbi maçı bilet fiyatları

FB GS derbi maçı bilet fiyatları

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbinin bilet fiyatlarının 100 TL ile 1500 TL arasında olması beklenirken biletlerin muhtemelen Çarşamba ya da Perşembe günü satışa sunulacağı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal