Nihat Kahveci, Beşiktaş taraftarlarının artık Michy Batshuayi'ye sabrı kalmadığını söyledi!

Nihat Kahveci, Trabzonspor maçında penaltı kaçıran Beşiktaşlı Michy Batshuayi'ye taraftarların artık sabrı kalmadığını söyledi. Açıklamaları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

05.04.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-11:11)

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı ancak büyük ses getirdi.

Beşiktaş'ta haftalardır eleştiri oklarının hedefinde olan isimlerden biri olan Michy Batshuayi son olarak oynadığı Trabzonspor maçında da çeşitli pozisyonlardan yararlanamayıp üstüne bir de penaltı kaçırınca taraftarlar çileden çıktı.


NutSpor yorumclarından Nihat Kahveci, Beşiktaşlı taraftarların artık Michy Batshuayi'ye sabrının kalmadığını söylediği açıklamarıyla büyük ses getirdi. Nihat Kahveci, açıklamarında ;

Trabzonspor maçı yorumu

Beşiktaş, Trabzonspor maçında övgüleri hak etti. İnanılmaz mücadele etti. Çok iyi bir maç oynadılar. Sahanın en iyisi kesinlikle Rachid Ghezzal'dı, mükemmel oynadı ve iyi bir asist yaptı. 3'lü defansta en iyi isim Welinton oldu. Alex Teixeira biraz takımın gerisinde kaldı. Beşiktaş zorlu deplasmanda galibiyeti kaçırdı.

'Artık taraftarları çıldırttı...'

Michy Batshuayi'nin son olarak Trabzonspor deplasmanında kaçırdığı penaltı son nokta oldu. Artık taraftarlar çıldırdı. Bu maçları sana atan oyuncu kazandırır. Bu sene Beşiktaş'ta bir Vincent Aboubakar olsaydı takım bambaşka bir yerde olurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal