Fenerbahçe 7 İsimle Yollarını Ayırıyor!

Fenerbahçe kasasını doldurup transfer yapabilmek için elindeki oyuncuları transfer listesine koydu..

10.07.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-10:32)

Fenerbahçe'de dış transfer tüm hızıyla devam ederken gözler iç transfere çevrildi. Önümüzdeki günlerde bir hayli hareketli geçmesi beklenen iç transferde tam 7 oyuncu transfer listesine koyuldu.

Fenerbahçe, yeni yıldızları transfer etmek isterken bir yandan UEFA'nın FFP kuralları nedeniyle de oyuncu satmak zorunda.

ELJIF ELMAS

Fenerbahçe'nin transferdeki gözde ismi Eljif Elmas'a 15 ile 20 milyon euro bir transfer teklifi gelmesi halinde bu transfere izin verilecek.

BERKE ÖZER

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Berke Özer, geçen sezonun başında Altınordu'dan büyük umutlarla transfer edilmiş ancak Fenerbahçe'de forma giyememişti.. Fakat avrupa'nın büyük kulüpleri Berke'nin peşinde olduğu öğrenildi.

JAILSON

Sarı lacivetli takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak istiyor. Jailson'a değerini yansıtacak bir teklif gelmesi halinde yönetim bu transfere de izin verecek.

MIHA ZAJC

Fenerbahçe'nin geçen senenin başında İtalya'dan transfer ettiği Zajc beklenen performansı verememesi nedeniyle transfer listesine koyuldu.

HASAN ALİ KALDIRIM

Fenerbahçe'de ve Milli Takımda sergilediği performans ile birçok takımı kendinden söz ettiren tecrübeli sol bek, Ada kulüplerinden birine transfer olabilir..

NABIL DIRAR

Geçtiğimiz sezon kadro dışı kalmasıyla şok yaşayan Dirar takıma geri döndükten sonra Fenerbahçe'nin ligi üst sıralarda bitirmesinde katkıda bulundu. Arap kulüplerinin ilgilendiği öğrenilen Dirar'a teklif gelmesi halinde bu transfer gerçekleşecek.

OZAN TUFAN

Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği performansla tekrar Fenerbahçe'ye dönüş yolunu açan ve yeniden Milli Takım'a da seçilen Ozan Tufan, son olarak Lecce'den 3 milyon Euro'luk bir teklif aldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal