Falcao'nun Eşinden Türkiye İtirafı!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Türk kültürünü ve türkleri çok sevdiğini itiraf etti.

12.03.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-11:34) Falcao'nun Eşinden Türkiye İtirafı!
Kolombiya televizyonu Canal1'de ekranlara gelen 'Lo Se Todo' adlı programa, İstanbul'daki evlerinden internet aracılığıyla bağlanan ünlü şarkıcı Taron, "Türkiye beni çok şaşırttı. Buradaki kültürü ve insanları çok sevdim. İnsanlar yardım sever, arkadaş canlısı ve güler yüzlü" ifadelerini kullandı.

Türkçe'nin biraz karışık ve öğrenmesi biraz zor bir dil olduğunu dile getiren Taron, "Yavaş yavaş da olsa bazı kelimeleri öğrendim. Kendimi ifade etmem gerektiğinde bunu İngilizce yapıyorum. Kızlarımız bize göre dili daha kolay kavradılar. Bu konuda yaşlarının verdiği avantajı kullanıyor ve daha kolay öğreniyorlar" diye konuştu.

Falcao'nun Arjantinli hanımı, ülkesinde yapılacak büyük turnuvada kendisinin de bir görevi olacağını açıklayarak konuşmasını şöyle tamamladı:

"Çok sık seyahat edemiyorum. Çünkü Türkiye, Kolombiya'ya çok uzak. Haziranda Kolombiya ve Arjantin'in ev sahipliğinde düzenlenecek Copa America'da ise orada olacağım. Konserler verip, şarkılarımı seslendireceğim."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal