EverETH ( EVERETH ) Nasıl Alınır, Güvenilir mi?

Yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken EVERETH Token sosyal medya uygulaması olan Twitter'da gündem konusu olmuş durumda. Peki, EverETH ( EVERETH ) hangi borsada?

16.11.2021-12:01 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-09:47) EverETH ( EVERETH ) Nasıl Alınır, Güvenilir mi?

Türkiye genelinde özellikle son birkaç sene içerisinde en popüler ile birlikte yatırım yapılabilecek altcoin listesi ile alakalı olarak da araştırmalar çok ciddi bir şekilde artmış durumda. Her geçen gün büyüyen bir sektör olan kripto para ve NFT sektörü, günümüz içerisinde özellikle de alternatif yatırım alanları dahilinde adından ciddi bir anlamda söz ettirmeye başlamış durumda. Bitcoin ile başlayan sektör zaman içerisinde de çok ciddi bir değişim yaşadı ve pek çok altcoinler ile birlikte çok büyük bir piyasa olmuş durumda. Son günlerde de EverETH ( EVERETH ) token gündem olmuş durumda.evereth altcoin

EVERETH TOKEN NEDİR?

EVERETH Token, 21.07.2021 tarihinde Moskova, Rusya merkezli bir ekip tarafından başlatılıp token sahiplerinin de Ethereum'da temettü kazanmalarına olanak sağlayan akıllı bir sözleşme platformu olarak ifade edilir.

EverETH, aşağıdakiler için kullanılmakta olan yerel yardımcı program belirtecidir:

-Ethereum‘da temettü almak,

-EverETH ekosistemini riske atmak,

-EverETH.app kontrol paneline erişim elde etme.

EverETH, Binance Smart Chain üzerinde çalışan ilk Ethereum yansıma belirteci olarak ifade edilir. Basitçe tokenları tutarak ve her işlemde de Ethereum'da ödül edebilirsiniz. Otomatik talep özelliği ile birlikte cüzdanınızda otomatik olarak ETH alacaksınız.

EVERETH TOKEN GÜVENLİ Mİ?

Otomatik likidite sistemi, bir fiyat tabanı (istikrar) oluşturulması için yardımcı olur. Elde edilen ilk likidite DXLock ile kilitlenir. Akıllı sözleşme TechRate tarafından denetleme işlemine alınıyordu ve şu anda da 12 aylık SkyNet ile Certik Denetimi'ne katılıyordu.


EVERETH TOKEN HANGİ BORSADA?

EverETH alım satım yapma işlemine karar verdiğiniz an yalnızca PanceSwap Borsası'nda yer almış olduğunuzu fark edebilirsiniz.

EVERETH TOKEN NASIL ALINIR?

EverETH almaya karar vermiş olduğunuz an ilk iş olarak kripto para alım satım yapan sitelere doğrudan bir şekilde kayıt olmanız gerekecektir. Söz konusu sitelere ya da sitelerden birine kayıt olunmasının ardından yapacağınız öncelikli işlem ise kimlik doğrulaması olacaktır. Ardından nüfus cüzdanınızın ön arka yüzünü sisteme yüklemeniz istenmektedir. Birtakım borsalarsa sizden selfie isteyebilmektedir. Bu istek kayıt yapacağınız siteye göre değişkenlik gösterebilmektedir.

KRİPTO PARA OLAN EVERETH TOKEN NE KADAR?

EverETH fiyatı bugün 0,000000091873 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 183.925 dolar. Fiyat son 24 saatte yüzde 2.7 artmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal