Evde Yapabileceğiniz Pratik Saç Modelleri

Güzel ve şık bir görünüm için en önemli aksesuarlardan biri hiç şüphesiz güzel yapılmış saçlardır. Saç yapımı için sürekli kuaföre gitmek imkansız. Evde kendi kendinize de saçlarınızı şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

06.05.2021-17:49 - (Son Güncelleme: 06.05.2021-17:49) Evde Yapabileceğiniz Pratik Saç Modelleri

Bazen saç şekillendirmek zor gelebilir. Güzel görünen saçlar için de her zaman kuaföre gitmenize gerek yok. Evde bulundurabileceğiniz malzemelerle kendi kendinize yapabileceğiniz mükemmel görünümlü saçlara kavuşabilirsiniz. Sizler için saç düzleştirici ve saç şekillendirici maşa ile yapabileceğiniz pratik saç modellerini bir araya getirdik. Kolaylı yapabileceğiniz bu modellerle saçlarınızın her zamankinden daha güzel ve bakımlı görüneceğinden emin olabilirsiniz.  

Bir kadının en güzel aksesuarlarından biri şüphesiz saçlarıdır. Saçlarınız iyi göründüğü zaman kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir gerçek. Saçlarımıza şekil vermek fazla vakit aldığından genelde alelade toplayıp evden çıkıyoruz. Ancak saç düzleştirici ve saç maşası gibi hayat kolaylaştırıcı ürünleri unutuyoruz. Bu tip ürünler ile saçlarımıza kolayca şekil verip her gün güzel ve bakımlı görünmek mümkün.

DÜZ AT KUYRUĞU SAÇ MODELİ


Saç düzleştirici ile biraz saçınızı düzleştirdikten sonra bir lastik tokayla at kuyruğu yapıp, ayıracağınız ince bir tutam saçı kuyruğun tepesinde dolayarak sade ve modern bir saça sahip olabilirsiniz. Bu pratik modelle çabasız şıklık yakalamanız mümkün.

ZARİF AT KUYRUĞU SAÇ MODELİ


Sıradan at kuyruğu modellerinden sıkıldıysanız, bu değişik modeli deneyebilirsiniz. Siyah bir kurdeleyi önden bant gibi görünecek şekilde geçirip arkada topladığınız saçınıza bağlayarak hoş ve farklı bir saç modeline imza atabilirsiniz. Yanlara burgu şekli vererek toplamanız modele değişik bir hava verecek.

MAŞALI YARIM AT KUYRUĞU MODELİ


Saç maşasıyla saçınıza ince tutamlar halinde şekil verdikten sonra saçınızda oluşan dalgaları elinizle açarak daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Farklı bir hava katmak için saçlarınızı yarım toplamayı tercih edebilirsiniz. Saçınızın her iki yanından ince bir tutamı örüp ortada düğümle birleştirerek şık bir saç modeli yapın.

Saç maşası ile saçlarınızı şekillendirip harika bukleler yapabilirsiniz. Isı ayarlama özelliğiyle farklı saç türlerine sahip kişiler için uygun olan saç şekillendirici kısa sürede ısınarak pratik bir kullanım sağlıyor.

DALGALI SAÇ MODELİ


Kalın maşa uygulaması ile saçlarınızda dolgun kıvrımlar elde edip çekiciliğinizi arttırabilirsiniz. Saçlarınızı bir yanı daha hacimli olacak şekilde kalın bir maşa ile şekillendirmeyi deneyin. Bu tip bir modeli akşam kullanacaksanız, saçlarınızı omzunuzun bir tarafına alıp sabitleyici bir spreyle son dokunuşu yaparak geceye hazır olun. Daha çarpıcı bir görünüm için kırmızı bir ruj kullanmayı deneyin.

ZARİF TOPUZ


Düz saçlar küçük dokunuşlarla şık ve etkileyici bir görünüme kavuşabilir. Düzleştirdiğiniz saçınızı elinizle kolayca dolayıp yanlardan tel tokalarla tutturarak ensede sade bir topuz yapabilirsiniz. Saçınızın üst kısmında önden arkaya doğru gelen, tacı andıran örgü motifiyle topuza zarif bir hava katabilirsiniz.

MODERN TOPUZ


Saçınızı elinizle kolayca burkarak lastik bir toka ile ensede basit bir topuz yapın. Topuzunuza farklı bir hava katmak için tel tokaları asimetrik şekillerle saçınızın yan üst kısmına iliştirin. Hem böylece pratik ve şık bir saç süsü elde etmiş olursunuz.

Evinizde yer alan küçük ev aletleri arasında güzelleşmenize yardımcı olan saç düzleştirici ve maşalar ile saçınıza kolayca şekil verdikten sonra, küçük dokunuşlarla harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal