Doğal Görünümlü Saçlar İçin Tavsiyeler

Son yıllarda artan saç dökülmelerinin birçok nedeni var. Peki saçlarınızı hem sağlıkla bakıp hem de doğal görünmesini ister misiniz? Bu formülle saçlarınız doğal görünecek.

15.04.2021-12:21 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-12:21) Doğal Görünümlü Saçlar İçin Tavsiyeler

Sağlıklı ve doğal görünümlü saçlara kavuşmak hiçte zor değil. Saç uzmanı Gülşen Şener, saç kaybı ile sonuçlanan saç dökülmesi sorunlarına dikkat çekerek doğal görünümlü saçlara kavuşmanın yollarını merak edenler için anlattı.

İŞTE DOĞAL YÖRÜNÜMLÜ SAÇLARA KAVUŞMANIN FORMÜLÜ

Gülşen Şener, her insanın belli bir dönemde yaşadığı saç kaybı ile sonuçlanan saç dökülmesi sorunlarının saç ekimi ile kalıcı olarak giderilebileceğini belirtti. Saç ekimi işleminin başarılı sonuçlarına dikkat çekerek, geçici çözümlerin sadece zaman kaybı olduğunu dile getirdi.

Doğal saç görünümünün saç ekimi ile yeniden sağlandığını belirten Şener, ‘Saç dökülmesinin seyri durdurulamadığında yaşanan saç seyrelmesi ve kısmi kellik sorunu insanları fizyolojik ve psikolojik açıdan olumsuz yönde etkilemektedir. Bu sorunu saç ekimi ile kalıcı ve doğal saç görünümünü sağlayarak sona erdiriyoruz. İnsanlar saç ekimi sonrası kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirtiyor’ dedi.

Çeşitli saç dökülmesi ilaçlarının insanlara kalıcı çözüm sunmadığını ifade ederek daha çok psikolojik etki bıraktığını vurgulayan Gülşen Şener, şunları söyledi:

‘Saç dökülmesi ilacı şeklinde piyasada bulunan çeşitli ilaçları gerek maliyet gerekse satış – pazarlama teknikleri ile insanlara büyük vaatler ile sunuluyor. Birçok kişi saç ekimi öncesi bu tip ilaçları kullanarak büyük sonuçlar beklerken bu sonucu alamadığında hayal kırıklığı yaşıyor. Geçici sonuçlar ile mutlu olup ilaç bırakıldığında dökülme artarak devam ettiğinde daha büyük bir sorunla karşılaşıyor. Saç ekimi sadece dökülmeye karşı güçlü saçlarınız ile yapılan doğal bir operasyon olup yan etkileri yok denecek kadar etkisizdir. Saç ekimi ile kalıcı, estetik ve doğal görünüme sahip olmak hayal değil.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal