Euroleague'de bu hafta hangi maç şifresiz yayınlanacak? 2021/22 Euroleague şifresiz yayınlanacak maç belli oldu

THY Euroleague her hafta basketbolseverlerle bir maçı buluşturmaya devam ederken 21. haftaya girilmesi üzerine bu hafta hangi maçın şifresiz izleneceği merak konusu oldu. 2021/2022 Euroleague 21. haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli olması üzerine araştırmalar sıklık kazandı. İşte Euroleague 21.haftasında şifresiz izlenecek maç ve detayları haberimizde

29.03.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-14:51) Euroleague'de bu hafta hangi maç şifresiz yayınlanacak? 2021/22 Euroleague şifresiz yayınlanacak maç belli oldu

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını spor severleri de üzdü. Bir süre ara verilen maçların telafisinin Mart ve Nisan aylarında yapılacağı ön görülmektedir. beIN Sport, ertelenen maçları canlı olarak yayınlanması üzerine şifresiz erteleme maçlarının keyfi sürülecek. Euroleague 21.haftasında hangi maçı şifresiz yayınlanacak sorusunun yanıtı ise haberimizde. İşte şifresiz izlenecek maç.

Euroleague 21.hafta şifresiz maç

Euroleague 21.haftasında şifresiz izlenecek maç 

Salı günü 21.00’deki Fenerbahçe Beko-Alba Berlin mücadelesi, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında olacak. 2021/2022 sezonuna iyi başlayan Fenerbahçe Beko yaşanılan sorunlar sonrasında aksaklıklar yaşamaya başladı. Fakat sorunların halledilmesinin ardından eski Fenerbahçe Beko olarak sahalara geri döndü.

Geçtiğimiz hafta önce Baskonia, ardından da Barcelona’ya kaybeden Fenerbahçe Beko, kalan 4 maçını kazanarak üstteki ekiplerin kayıplar yaşamasını bekleyecek. 

Euroleague 21.hafta şifresiz maç

Alba Berlin mucize peşinde 

Lig de 10 galibiyeti bulunan Alba Berlin, mucizesinin peşinden gitmeye devam ediyor. Fenerbahçe Beko kalan maçlarını galip gelmesinin ardından karşı tarafın yenilmesinden başka çare kalmamaktadır. Geçtiğimiz hafta önce Barcelona’ya kaybeden Alba Berlin, ardından Kızılyıldız önünde kazanarak iddiasını belli ölçülerde devam ettirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal