Galatasaraylı Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takım'ında sakatlandı!

Galatasaray'a Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli'den kötü haber geldi. Yıldız futbolcu Cezayir Milli Takımı'nın yaptığı son antrenmana sakatlıüı dolayısıyla katılmadı. Futbolcunun sakatlık durumu ise belirsizliğini korumakta.

29.03.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-14:37) Galatasaraylı Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takım'ında sakatlandı!

Sarı kırmızılılara yıldız futbolcusundan kötü haber geldi. Gelen kötü haberde takımın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli'nin sakatlık geçirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcudan gelen bu kötü haber sarı kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. 

Son idmanda yer almadı

Cezayir Milli Takımı'nın Pazartesi günü yaptığı antrenmana yıldız futbolcunun katılmadığı duyuruldu. Bu haber sarı kırmızılı cephede moralleri bozdu. Bu anlamda sarı kırmızılılarda gözler yıldız futbolcuya çevrilmiş durumda.

Durumu belirsizliğini koruyor

Sofiane Feghouli'nin sakatlığı ile ilgii net bir bilgi verilmezken, Cezayir - Kamerun karşılaşmasında futbolcunun durumunun ise henüz netlik kazanmadığı ve futbolcunun sağlık kontrollerinin devam ettiği öğrenildi.

Feghouli'nin milli takımda sakatlandığı aktarılıyor.

Geleceği merak konusu haline gelmişti

Galatasaray'da Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin durumu büyük merak konusu haline gelmişti. Yıldız isim uzun yıllardır sarı kırmızılı formayı terletiyor fakat bu sezon takımdan ayrılacağı ifade ediliyor. Bu anlamda Feghouli ile ilgili gelişmeler sarı kırmızılı cami tarafından yakından takip edilmekte. Feghouli Galatasaray ile 2 kez Türkiye Süper Lig'i 1 kez ise Türkiye Kupası'nı kazanmıştı. Bu anlamda futbolcunun başarıları büyük alkış almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal