Esra Ersoy hapse girecek mi? Ciciş Esra Ersoy 10 yıl 1 ay hapis cezası

Son günlerde gündeme gelen Ciciş kardeşlerden Esra hakkında akıl almaz olay sosyal medyada viral oldu. Esra Ersoy'un 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve hapse mahkum edileceği dillerde dolanırken herkesi şaşırtan bu olay üzerine Esra Ersoy ne kadar ceza aldı, Esra Ersoy hapse mi girecek soruları araştırılmaya başladı.

14.03.2022-18:03 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-09:16)

Ciciş kardeşler Esra, Bodrum'da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne atılarak mahkeme süreci başlatıldı. Gündeme damga vuran bu olay üzerine Esra Ersoy için 10 yıl 1 ay hapse mahkum edildi söylentileri başladı. Esra Ersoy hapse mi girecek sorusunun yanıtı detaylarıyla haberimizde yer almaktadır. 

Ciciş kardeş Esra'dan şok eden hareket!

Geçen sene Bodrum'da tatil yapan Esra Ersoy, S.B'nin ailesiyle tatil yaptığı bilerek S.B'yi yalnız yakalayarak odanın kapısını çalar. Ersoy, 13 yaşındaki çocuğa erkek arkadaşından kaçtığını söyleyerek içeri girdi. Bir süre sonrasında Ersoy, S.B’nin evinde uyuşturucu hap aldı. Almış olduğu hapın etkisiyle “Kaç şahıs benimle beraber olmak için para teklif ediyor, senden para istemiyorum” diyen Ersoy, ondan sonra S.B’nin şortunu indirerek tacizde bulunmuş oldu. Gündeme gelen bu olay dava dosyasında bu sıralama ile yer almaktadır. Kınanan bu olayın gündeme gelmesiyle Esra Ersoy şahsi sosyal medya üzerinden peşimde bir sürü erkek var 13 yaşındaki çocuğa mı kaldım ayrıca hiçte çocuk gibi değil gayet iri birisiydi sadece şarj aleti sormak için odalara girdim açıklamasında bulundu. 

Esra Ersoy hapse mi girdi?

''Annesine yalan söylemiş''

“Resepsiyonu aradığımda iphone şarjı yoktu. O sırada da telefonumun şarjı bitmek suretiyle olduğundan birinden bulmak zorundaydım ve birkaç kapıyı çaldım şarj istemek için kimisi denize gitmiş kimisi de samsung kullandığını söylemişti. Fakat bu çocuk iphone şarjı bulunduğunu fakat veremeyeceğini bir tek içerde şarj edebileceğimi söylemiş oldu. Ben de girdim içerde telefonum şarj olurken bir sebepten dolayı sızmışım (2 gündür uyumamıştım) ben uykudayken bu çocuk bir pislik hayata geçirmeye çalışmış ki uyandığımda elbisemin önü yırtıktı. Annesine de korkusundan yalan söylemiş kendi işlediği suçu bana atmış.. Kapı çalmış kapıyı açmamış ben uyandığımda kendi ellerimle kapıyı açıp gittim. Kapıda anası vardı ve belliydi ki beni sevmeyen biri olduğu aslen.. Eline de fırsat geçmiş analı oğullu bana karacılık attılar. Bu iyi mi hakkaniyet. Ortada hiçbir kanıt yok ve bana bu damga iyi mi yapıştırılabiliyor.. Tanrı yukarda biliyor ki ben masumum Tanrı’ım beni bu kabustan uyandır”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal