Survivor Sema diskalifiye mi olacak, sakatlandı mı? Survivor Sema sona mı geldi?

Survivor All Star yarışmasının 14 Mart akşamı ekrana gelecek olan bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmanda Sema'nın sakatlığı görülürken, yarışmanın müdavim izleyicileri konseyde yarışmacıların gözyaşı içinde olduğunu gördü. Bu görüntülerin hemen ardında ise akıllara 'Survivor Sema diskalifiye mi olacak?' sorusunu getirdi.

14.03.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-17:19) Survivor Sema diskalifiye mi olacak, sakatlandı mı? Survivor Sema sona mı geldi?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarında biri olan Survivor All Star 2022'de 14 Mart akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Fragmanda ünlüler takımında oynayan Sema Aydemir'in yarış sırasında platformdan düşerek sakatlandı. Parkurdaki engelden geçtiği sırada kafası ağa takılan Sema'nın düştüğü ve düştükten sonra da yerde kaldığı görüldü.

Survivor Sema sona mı geldi?

Survivor Sema diskalifiye mi olacak, sakatlandı mı?

Survivor yarışmasında yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyununda her şeylerini ortaya koyan yarışmacılar, hızlı mücadeleleri sırasında sakatlanmaları da kaçınılmaz olabiliyor. Survivor'ın 14 Mart akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde ise yeni bir sakatlanma meydana geldiği görüldü. Bölümün fragmanını ekranlardan izleyen izleyiciler Ünlüler takımının başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Sema'nın parkurda engelleri geçerken yerde kaldığını gördü. O anlar hep izleyicileri hem de yarışmacıları korkuturken Survivor Sema'nın sağlık durumu da merak edilmeye başlandı.

Survivor Sema diskalifiye mi olacak, sakatlandı mı?

Survivor Sema'nın parkurda koştuğu sırada ipli engele takıldığı ve hemen ardında yere düşerek kaldığı görülüyor. Yarışmacılar ve ekip bir anda Sema'nın yanına koşarken paramedik acil müdahalede bulunulan Sema'nın ikiz kardeşi Seda'nın ikiz kardeşine 'Sema derin nefes al' dediği duyuluyor.

Survivor Sema sona mı geldi?

Yarışmanın ardında düzenlenen konseyde takım arkadaşı Nagihan'ın gözyaşları içerisinde kaldığı görülürken o anlar sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Survivor Sema sona mı geldi?' yorumlarını yapmalarına neden oldu. Sema'nın durumu şuan için belli olmadığı öğrenilirken akşam yayınlanacak olan Survivor yeni bölümü sonrasında Sema'nın durumu netlik kazanacağı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal