Elif Gökalp kimdir, kaç yaşında? Elif Gökalp Kerem Bürsin aşk iddiaları doğru mu?

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan dedikodular gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncunun hayranları hemen 'Elif Gökalp kimdir, kaç yaşında?' şeklinde sorular sorarak Elif Gökalp Kerem Bürsin aşk iddiaları hakkında araştırma yapmaya başladılar.

14.03.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-17:29)

Birlikte başrol paylaştıkları 'Sen Çal Kapımı' isimli dizi setinde başlayan aşklarıyla bir süredir magazin gündeminin en çok konuşulan çifti olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, geçtiğimiz ay birlikteliklerine son vermişlerdi. Aşk hayatları bir türlü gündemden düşmeyen Hande Erçel'in reklamlarında rol aldığı mücevher firmasının sahibi Atasay Kamer ilke birlikte olduğu yönünde ortaya atılan bir iddia sonrası benzer bir iddia da Kerem Bürsin ile ilgili atıldı. Yakışıklı oyuncunun adının spor spikeri Elif Gökalp ile anıldığı söylentileri kulaktan kulağa yayılarak bugününe n çok konuşulan konusu oldu. Geçtiğimiz ay yaşanan ayrılık sonrası Hande Erçel'in Kerem Bürsin ile çektirdiği tüm fotoğrafları sosyal medya hesabından silmesi ve takibi bırakması sonrası Kerem Bürsin yeniden yolunu çizmeye karar verdiği söylendi. 34 yaşındaki yakışıklı oyuncunun bir süredir spor spikeri Elif Gökalp ile görüştüğü konuşulmaya başlandı.

Elif Gökalp kimdir

Elif Gökalp kimdir, kaç yaşında?

27 aralık 1995 İstanbul doğumlu olan Elif Gökalp, lise ve üniversite eğitimlerini İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimini de yine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde alan Elif Gökalp, Medya ve İletişim Sistemleri bölümünü bitirdi. Üniversite eğitimi sonrasın ikinci üniversitesini okuyan güzel sunucunun aynı üniversitede Felsefe bölümü okuduğu öğrenildi.

Elif Gökalp kimdir

2017 yılında Reji firmasında çalışmaya başlayan Elif Gökalp, 3 ay çalıştıktan sonra Beşiktaş’taki Bravebon Film firmasına geçti. Burada sosyal medya yöneticiliği görevini üstlenen Gökalp, aynı zamanda film yapım stajyerliği de yaptı. 

2019 yılında BeIN Media Grup’a giren Elif Gökalp, burada ana kadroya girerek sunuculuk yapmaya başladı. Elif Gökalp, aynı zamanda BeIN Sports HD1 kanalında yayınlanan 'Kolaysa Anlat' yarışmasını da sunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal