Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Son Bölümü Olan 98. Bölümünde Neler Yaşandı?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu 98. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Aksiyonun eksik olmadığı dizinin 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. bölümünde neler yaşandı?

11.04.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-12:34) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Son Bölümü Olan 98. Bölümünde Neler Yaşandı?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu 98. son bölümüyle dün akşam ekranlra geldi. Aksiyon ve heyecanın eksik olmadığı dizinin 99. yeni bölüm fragmanı için izleyenler araştırmalara başladı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 98. bölümde neler yaşandı? dizinin 98. bölümüne dair merak edilen bütün detaylar haberimizde...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?

98. son bölümde; Hızır karısının ölümün kıyısında olduğunu öğrenir ve bunu bilen herkesten hesap sorar. Bütün masanın bir araya geldiği toplantıda, Çakırbeyli'lere silah doğrultanın kim olduğunu bulma konusunda anlaşılır.

Bu şekilde Çakırbeyliler düşmanlarına sevdiği kişilere dokunulmaması gerektiğinin göstermiştir. Yıllardır hapiste olan ve dışarı çıkması beklenmeyen Reşit adlı bir bela ortaya çıkar. Masadan alacaklı olduğunu söyleyen Reşit'ten kurtulmak hiç kolay olmayacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. yeni bölümü ile 17 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da ATV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal