Mehmed Bir Cihan Fatihi Son Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 4. bölüm heyecanlı anlara sahne oldu. Mehmed, Konstantiniyye için harekete geçmek için hazırlanır. Mehmed'in planı nedir? Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. bölüme dair merak edilenler haberimizde...

11.04.2018-12:12 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-11:58) Mehmed Bir Cihan Fatihi Son Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yayınlanan 4. son bölüm bölümünün ardından 5. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı büyük merak konusu oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehmed, Konstantiniyye için harekete geçmek için hazırlanır. Mehmed'in planı nedir? işte detaylar...

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Büşra Develinin yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 4. bölümü ile büüyk yankı uyandırdı. 

Mehmed, tahta çıktıktan sonra Konstantiniyye için harekete geçmeye hazırlanır. Zağanos Paşa, Şahabettin Paşa, Mimar Muslihuddin ve Akşemsettin'in yardımıyla Osmanlı sarayında Konstantiniyye için planlarını hazırlar. 

Mehmed, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa'dan bu planlarını gizler.

Mehmed, Konstantiniyye planlarını hazırlarken Eleni'nin de yardımına ihtiyaç duyar. Eleni, Mehmed'e duyduğu güvenle ona yardımcı olur.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 5. bölüm fragmnaı henüz yayınlanmadı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. yeni bölümü ile 17 Nisan Salı akşamı Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal