Eski Galatasaray oyuncusu Patric Young felç oldu: Şu an yardıma muhtacım

Galatasaray’ın basketbol takımıyla bir dönem başarılı işlere imza atan ABD’li basketbolcu Patric Young, daha önce geçirdiği trafik kazası sonucunda felç olmuştu. Spor kariyeri sona eren Young, hayatına tekerlekli sandalyeyle devam ettiğini söyleyerek, ‘’Şu an yardıma muhtacım’’ dedi.

17.10.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 17.10.2022-15:48)

Geçtiğimiz Temmuz ayında geçiren eski Galatasaraylı basketbolcu Patric Young, sağlık durumu hakkında açıklamalar yaptı. Nebraska şehrinde aracıyla takla atan yıldız basketbolcu ağır şekilde yaralanmış ve tedavi sonucunda tekerlekli sandalyeyle hayatına devam edebilmişti. Spor kariyeri sona eren Young, hayatına tekerlekli sandalyeyle devam ettiğini söyleyerek, ‘’Şu an yardıma muhtacım’’ dedi.

Şu an yardıma muhtacım

Katıldığı bir söyleşide sağlık durumuyla ilgili açıklamalar yapan Patric Young, "Durumu olduğu gibi kabullendim. Fiziksel olarak biraz engelim olsa da hiçbir şey beni iyi bir baba, eş ve insan olmaktan alıkoyamaz. Olayları kontrol edemeyiz fakat başımıza gelenlere bakış açımızı kontrol edebiliriz. 

Patric Young Galatasaray

Kendi işini kendi görebilen, güçlü bir adamdım. Ancak şu an yardıma muhtacım ancak buna alıştım. Fiziksel olarak yardım istemenin sorun olmadığını anladım. Bu durum beni daha az insan ya da daha az erkek yapmıyor. Dürüst olmak gerekirse Felç kaldığınızı ve tekrar yürüme ihtimalinizin düşük olduğu haberini almak zor. Ancak hala bir şans var." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki ABD’li basketbolcu Patric Young, 2014-2015 sezonunda Galatasaray’da forma giymişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal