Derbi haftasında sıra El Classico’da: Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda ve ne zaman? Real Madrid Barcelona maçı hakemi kim?

İspanya La Liga’da 9. haftanın açık ara en önemli maçı Madrid’de Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak. Futbol severler derbi haftasında bir başka dev maçın heyecanını daha yaşayacak. Peki Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda ve ne zaman? Real Madrid Barcelona maçı hakemi kim? İşte merak edilenler...

15.10.2022-18:38 - (Son Güncelleme: 15.10.2022-18:38) Derbi haftasında sıra El Classico’da: Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda ve ne zaman? Real Madrid Barcelona maçı hakemi kim?

Dünyanın en önemli derbilerinden birisi olan Real Madrid Barcelona eşleşmesinde yeni bir karşılaşma daha futbol severleri bekliyor. Benzema önderliğinde ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde dolu dizgin ilerleyen Real Madrid ezeli rakibi Barcelona’yı mağlup ederek taraftarına El Classico zaferi yaşatmak istiyor. Yenilenmiş kadrosu ve Polonyalı süper forvet Lewandowski önderliğinde yeniden doğan Barcelona ise Madrid deplasmanında binlerce taraftarı susturacak bir sonuç almanın hesaplarını yapıyor. Peki  Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda ve ne zaman? Real Madrid Barcelona maçı hakemi kim?

Real Madrid Barcelona maçı hangi kanalda ve ne zaman?

İspanya La Liga 9. haftasında oynanacak olan El Classico’da Real Madrid ile Barcelona karşılaşacak. Bu dev mücadele 16 Ekim 2022 Pazar günü TSİ 17.15’te Santiago Bernabeu Stadyumu’nda başlayacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.

Real Madrid Barcelona

El Classico’da yeni eşleşme

Son olarak Messi ve Ronaldo eşleşmesine sahne olduktan sonra gözden düşen Real Madrid Barcelona derbisinde sahne artık Fransız yıldız Karim Benzema ile Polonyalı gol makinesi Robert Lewandowski’de olacak. Hayatlarının ikinci baharını yaşayan iki dünya yıldızı El Classico’da taraftarlarını sevindirmeye çalışacak. 

Real Madrid Barcelona maçı hakemi kim?

El Classico’da tecrübeli hakem Jose Maria Sanchez Martinez düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Raul Cabanero ve Juan Lopez olacak. 

Real Madrid Barcelona muhtemel ilk 11’ler

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Kounde, E. Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal