Kimse bunu beklemiyordu: İzleyenler şok oldu! MasterChef’te favori isim elendi

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de dün akşam şok edici anlar yaşandı. Eleme adayları arasında gerçekleşen kıyasıya mücadele sonucunda favori isimlerden birisi yarışmaya veda etti. İşte ayrıntılar...

17.10.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 17.10.2022-15:31)

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye programınım 16 Ekim 2022 Pazar günü yayınlanan yeni bölümünde izleyenler, eleme adayları arasında kıran kırana mücadelelere şahit oldu.  Atike, Fatma Nur, Görkem, Kıvanç, Burak Revanbahş ve Çağatay arasında gerçekleşen mücadelenin sonunda ise yarışmaya veda eden isim ekranları başındaki milyonları şaşkına çevirdi.

MasterChef’te favori isim elendi 

İlk turda başarılı olarak yukarı çıkan isimler Burak Revanbahş, Görkem ve Kıvanç oldu. Son üçe kalan Atike, Fatma Nur ve Çağatay arasında yeni bir mücadele gerçekleşti. Kimsenin beklemediği bir isim olan Çağatay yarışmaya veda etti.

MasterChef elenen isim

Tabağından kemik çıktı

Mehmet Şef, ‘Biz bu üç yarışmacı arasından yumuşaklığı baharatı filan konuşuruz diye düşünürken Danilo Şef de birinci çıktı, ikinci çıktı aynı rulonun içinden son olarak ben üçüncü ruloyu kesmeye gelince bu fırladı. Büyük talihsizlik. Ama tabağındaki kemik dışındaki elementlerin iyiydi.’ dedi. Çağatay, 'Ben hiçbir şey diyemiyorum.' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Şef, 'Senin yeteneğinden ve bu işteki becerinden adımız kadar eminiz. Hata hepimiz için var.' dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal