Son dakika Esenyurt'ta bir rezidansta yangın çıktı çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine gitti

İstanbul Esenyurt'ta bir rezidansta yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi

17.10.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 17.10.2022-15:45) Son dakika Esenyurt'ta bir rezidansta yangın çıktı çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine gitti

Esenyurt'ta bir rezidansta yükselen dumanlar nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay, saat 13.30 saatlerinde Piri Reis Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Vatandaşlar tarafından alınan bilgiye göre 20 katlı bir rezidansın 16'ncı katında elektrik panosundan yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle binadaki bazı vatandaşlar yangında mahsur kaldı. Kısa sürede binayı kaplayan dumandan 3 kişi etkilendi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken binada mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekibi yangın merdiveni ile kurtardı.

Olay cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı

Dumandan etkilenen bina sakinleri ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın sırasında binadan yükselen duman, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Konu ile ilgili konuşan site sakini Ömer Şentürk, "Sitenin 13'üncü katında oturuyorduk. Bir anda dumanların yükseldiğini gördük. Tabii ki korktuk. Kendimizi hemen dışarıya attık. İtfaiye ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Tam zamanında geldiler. Sağlık personeli de polis ekipleri de öyleydi. Elektrik panolarından çıktığı söyleniyor. Dumandan etkilenenlere geçmiş olsun diyorum” dedi.

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal