Ersun Yanal'dan Sürpriz Karar! İşte Yeni Stoper Hattı!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, savunmada beklenmedik bir performans sergileyen Brezilyalı oyuncudan vazgeçemiyor. İşte detaylar..

06.09.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-14:02) Ersun Yanal'dan Sürpriz Karar! İşte Yeni Stoper Hattı!

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tamamlandıktan sonra kadro önemli ve tecrübeli stoperleri bünyesinde barındırmaya başladı.

JAİLSON STOPERE GEÇİYOR

Zanka, Serdar Aziz, Sadık, Adil Rami gibi isimlerden yeri ilk etapta garanti olan Zanka gibi gözüküyor. Diğer formaya üç stoper adayı olsa da bu görevi büyük olasılıkla orta saha oyuncusu Jailson üstlenecek. Hazırlık kampı ve maçlarında stoper eksikliği sebebiyle bu bölgeye kaydırılan Brezilyalı oyuncu sıradışı bir performans sergiledi.

Geçici olarak bu bölgede forma giyen Jailson artık stoper olarak görev yapacak. Orta sahadaki kalabalık sebebiyle Teknik Direktör Ersun Yanal, bu futbolcuyu savunmada kullanacak.

FAYDASI ÇOK

Jailson’un kısa mesafede çabuk olması, oyun zekası ve topu oyuna sokması gibi etkenler Yanal için çok cazip. Özellikle savunmadan topla çıkmanın önemine vurgu yapan deneyimli hocanın elinde bu konuyla ilgili Jailson’dan daha iyi bir opsiyon bulunmuyor. Brezilyalı oyuncu orta saha oyuncusu olmasının avantajlarını bu bölgede kullanıyor. Sambacı hazırlık ve resmi maçlardaki tek hatasını Başakşehir’e karşı yaptı. Stoper alışkanlıkları tam olarak oturmadığı için çizgide rakibini geçirdi ve bu atak golle sonuçlandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal