Ersun Yanal Hasan Ali Kaldırım'la İlgili Kararını Verdi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında son haftaların formda takımı Alanyaspor'u evinde ağırlayacak. Sarı-lacivertli ekipte teknik patron Yanal, zirve yolunda hayati önemi olan maçta yanlış yapmaktan korkuyor.

07.02.2020-19:13 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-20:12) Ersun Yanal Hasan Ali Kaldırım'la İlgili Kararını Verdi!

Buna göre planlarını belirleyen deneyimli teknik adam, sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Hasan Ali Kaldırım'la ilgili düşünceli bir tavır halindeydi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği harcama limitleri sebebiyle ara transfer dönemini sol bek transferi yapmadan tamamlayan Fenerbahçe'de gözler tamamen Hasan Ali Kaldırım'a çevrilmişti.

Sarı-lacivertlilerde Ersun Yanal, bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen tecrübeli futbolcunun yokluğunda o bölgede Nabil Dirar'ı kullandı. Faslı futbolcu asıl mevkisi olmamasına rağmen mücadeleci tavrıyla teknik heyetten geçer not almıştı.

Sol bek mevkisinde alternatifsiz kalan Fenerbahçe'ye müjde Hasan Ali Kaldırım'dan gelmişti. Sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan deneyimli futbolcu, takımlara çalışmalara başladı. Hasan Ali Kaldırım'ın takıma dönmesinin ardından Alanyaspor maçında oynayıp oynamayağı belirsizliğini koruyordu.

DERBİYE HAZIRLIYOR!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın Hasan Ali Kaldırım'ın yeniden sakatlanma riskine karşın, hemen oynatmayı düşünmüyor. 2 hafta sonra Galatasaray'la çok önemli bir derbi maçta karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertlilerde Hasan Ali Kaldırım'ın o maça kadar fiziksel olarak hazır hale gelmesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal