Erol Bulut Hayal Kırıklığına Uğradı!

Fenerbahçe’nin birçok teknik direktörle temas kurulmasına rağmen, kendisine o teklifin bir türlü yapılmaması Erol Bulut’u hayal kırıklığına uğrattı.

11.04.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-10:55) Erol Bulut Hayal Kırıklığına Uğradı!

Sarı- lacivertli taraftarlar, lige durdurulduğu bu zamanda teknik adam hakkında gelecek haberleri merakla bekleniyor. Ali Koç, Semih Özsoy ve Selahattin Baki; teknik patron konusunu çözüme kavuşturmak için yoğun çaba gösteriyor. İsmi Fenerbahçe ile en fazla geçen hocalardan biri de Erol Bulut. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Fenerbahçe’den teklif gelirse, hocamızın yolunu gururla açarız” ifadesini kullanarak bu olaya yeşil ışık yaktı. Fakat Bulut’un sarı-lacivertlilere fazlasıyla kırgın olduğu belirtildi.

BÜTÜN TEKLİFLERİ REDDETTİ

Fenerbahçe, Ersun Yanal gittikten sonra birçok teknik direktör ile iletişime geçti ve toplantılar yaptı. Erol Bulut’un ismi sürekli Fenerbahçe ile geçse de kendisine şu sıralar hiçbir teklif yapılmadı. 45 yaşındaki genç teknik direktör bu sebeple son derece mutsuz. Bulut, Alanyaspor’daki başarılı çalışmaları sonrası hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler gelmesine rağmen, hedefinde sarı-lacivertliler olduğu için bunları reddetmişti. Bu sebeple Fenerbahçe’nin kendisiyle iletişime geçmemesi, büyük hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.

ÇAVUŞOĞLU NE DEMİŞTİ?

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Erol Bulut’un Fenerbahçe’ye transferi iddialarıyla alakalı olarak, “Erol hocamız herhangi bir teklif almadığını söyledi. Teklif gelirse ve hocamız da gitmek isterse, yolunu gururla açarız. Yeter ki daha büyük kulüplerde görev yapsın” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal